Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
Seriestarter till följd av Coronautbrottet
2020-03-30 23:02

Hej

Nytt från Västerbottens fotbollsförbund idag 30/3.

 

  • Barn- och Ungdomsserierna från Damjun 2 och Herrjun 2 och neråt i åldrarna spelas som planerat.
  • Herrar division 4 spelas som planerat.
  • Damer division 3 spelas som planerat.
  • Damer division 2 senareläggs till juni månad och kommer att genomföras som enkelserie.
  • F17 och P17 är fortfarande oklart på vilket sätt de kommer att genomföras. Beslut från Svenska fotbollförbundet väntas inom kort.

--------

 https://vasterbotten.svenskfotboll.se/

 

30 mars 2020

Seriestarter till följd av Coronautbrottet.

Västerbottens styrelse har beslutat att starta distriktsserierna enligt den spelordning som är satt. Då det gäller Damer div 2, Pojkar 16, Pojkar 17, Flickor 17 så kommer en förändring att ske.

Beslut gällande de elitförberedande serierna Pojkar 16-19 samt F17 kommer att fattas av SvFF och kommuniceras ut så fort vi får veta deras beslut.

VFF har tillsammans med övriga Norrlandsdistrikt stämt av hur serieupplägget påverkats av coronaviruset och har tillsammans en gemensam linje så att folkhälsan – och fotbollens ansvar att motverka smittspridningen – ska stå i fokus. Med detta som grund anser Västerbottens FF att seriestarten i serier med längre resor skall senareläggas.

Damer div 2:
Seriestarten skjuts upp till mitten av juni.
Serien spelas som enkelmöte.

Övriga distriktsserier: (DM, Div 2 jun, Herr 4 och 5 samt Dam 3)
Seriestart enligt fastslagen spelordning

Fotbollskommittén kommer på uppdrag av Förbundsstyrelsen under veckan att besluta om hur serieupplägget förändras om omgångar inte kan/får spelas samt besluta om justerade föreskrifter gällande rakt seriesystem och representationsrätt i Lag 2 om Lag 1 startar flertalet veckor efter Lag 2.

Träningstider 2020
2020-03-30 22:58
Kallelse till Ersmarks IK:s årsmöte söndag 29/3 kl.15.00 @Ersmarksgården
2020-03-15 15:20
Under årsmötet behandlas sedvanliga årsmötesförhandlingar vilket inkluderar en redovisning av nuläget, ekonomiskt, för verksamheten och dess olika delar samt att välja representanter till styrelsen.

Vi är i ett läge där vi saknar personer till att driva klubben fortsatt framåt. Därför söker vi nya starka förmågor till vårt arbete i styrelsen och som stöd för den övergripande verksamheten. Vi behöver dig som vill vara en del av att utveckla vår verksamhet, som är engagerad och strukturerad och som framför allt förstår vikten av att bedriva en förening där alla mår bra och utvecklas. Kontakta kansliet@eik.se med dina uppgifter så kan vi med stöd av valberedningen ha en dialog kring vad just du kan hjälpa till med. 

Välkomna

/Styrelsen
Uppdaterad info från EIK gällande smittspridning av Covid-19
2020-03-12 21:06

Coronautbrottet innebär stora påfrestningar på vårt samhälle. Svensk idrott har ett ansvar att bidra till att konsekvenserna blir så hanterbara som möjligt och att så få som möjligt drabbas. Till vår hjälp har därför Riksidrottsförbundet, specialidrottsförbund samt distriktsförbund tagit fram riktlinjer och rekommendationer till stöd för föreningar och andra berörda parter som baserats på Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Det förhållningssätt som råder är att anpassa verksamhet och vidta de åtgärder som situationen kräver. Beslut som fattas baseras på den information som finns tillgänglig, på regeringens och ansvariga myndigheters direktiv. Samtidigt är medvetenheten stor om att situationen förändras hela tiden och att nuvarande ställningstaganden kan behöva omprövas med kort varsel.


Vi i Ersmarks IK baserar våra ställningstaganden utifrån Svenska fotbollsförbundets råd vars uppmaning är att vi som är svensk fotboll har också ett ansvar att upprätthålla och fortsätta att driva vår verksamhet i den utsträckning situationen tillåter. Svensk fotbolls och tillika Ersmarks IK:s bedömning är att det fortsatt är möjligt att träna och spela fotboll, både på senior- och ungdomsnivå.


Vi uppmanar till sunt förnuft och att följa allmänna rekommendationer såsom att tvätta händer och framförallt, stanna hemma om du på något sätt känner dig sjuk.

Ersmarks IK och fotbollen är en positiv kraft i samhället, som även i det rådande läget kan bidra till välmående och sammanhållning.


Tillsammans är vi Ersmarks IK – Tillsammans gör vi det möjligt

/Styrelsen


Följ länken för mer info

Edvin landslagsuttagen
2020-01-30 09:42
Vi gratulerar Edvin Persson som kallats till regionalt landslagsläger 10-13/2 i Sundsvall
Seger i Storvretacupen för F06
2020-01-05 11:47
Ersmarks IK F06
Ersmarks IK:s F06 vänder hem ifrån Uppsala som segrare i världens största innebandycup, Storvretacupen 2020. Efter en gastkramande final mot Lockerud som avgjordes i sudden death stod tillslut EIK-tjejerna som segrare 4-3. Galet imponerande.
Härliga minnen och en fantastisk upplevelse tillsammans.

Stort grattis från hela föreningen.
Tillsammans gör vi det möjligt - tillsammans är vi Ersmarks IK
Nyheter från vår verksamhet
F06 - Innebandy, 16/03 15:49 
F06 , 14/03 19:15 
P06, 12/03 19:33 
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se