Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
Ersmarksdagen 2018
2018-08-22 21:15
Uppdaterad med framförallt P11 och F11 tider
 
Ersmark IK deltar i Gothia Cup!
2018-07-15 15:01
I år så deltar 3 st lag från Ersmarks IK i årets upplaga av Gothia Cup i Göteborg.

För att följa just ditt lag så klicka på länken nedan och se deras gruppspelsmatcher.
P02/03 spelar dessutom i 2 grupper, P15 och P16

https://results.gothiacup.se/2018,sv/search#ersmark

Notera även att ni kan se F15 Match måndag kl 17:10 Live.

Lycka till säger vi från hemmaplan!

Fair-play pris till F-07
2018-07-02 20:51
Under helgen 29/6-1/7 deltog Ersmarks IK:s Flickor -07 vid Örncupen, en 7-7 cup på Skyttis arena i Örnsköldsvik. Man spelade fem matcher mot bra motstånd från Västernorrland och Jämtland och blandade segrar och förluster med oavgjorda matcher i en bra mix. Extra glädjande var att EIK:s F-07 tilldelades ett All Fair-pris för det lag som tillsammans med föräldrar och supportrar på bästa sätt uppfyllt arrangörens målsättningar för etik och moral på och kring planen.

Fantastiskt bra jobbat hela gänget och tack för att ni hjälper till att representera Ersmarks IK på bästa sätt.
Grattis till det fina priset.

Ersmarkarna avlöser varandra i Halmstad
2018-07-01 11:12
Under sista veckan i juni och första veckan i juli genomförs Halmstadslägret, Svenska Fotbollförbundets utvecklingsläger för distriktslagen tjejer och killar 15 år där de flesta av Sveriges distrikt är representerade. Under veckorna samlar SvFF:s distriktsförbund 16 tjejer och 16 killar som ges möjlighet och inspiration till en fotbollsutbildning under sex intensiva dagar. Deltagarna får förutom träningar, matcher och spelarutbildning information kring frågor som antidoping, kost, medicin, juridiska frågor etc. Från alla dessa spelare formas senare också ett ungdomslandslag under ledning av Pia Sundhage som basar för flickor 03 och Roger Franzén för pojkar 03.

Under tjejernas läger deltog hela fyra spelare från Ersmarks IK. Ella Konradsson, Cajsa Lundkvist, Elin Lustig och Elsa Lustig. Tjejerna ställdes bl.a. i matcher mot Stockholm Blå, Östergötland och Blekinge.
Bland killarna som avlöste tjejerna för den andra veckan i Halmstad finns nio spelare från Ersmarks IK. William Mattsson, Teo Lindberg, Nati Loha, Arvin Kunalic, Mikio Toyama, Theo Backsell, Edwin Dellkrans, Felix Lundberg och Isak Pudas. Killarna ställs bl.a mot Småland och Blekinge under sin vistelse.

Hoppas ni har haft och får en härlig fotbollsvecka!

500 kr till Ersmarks IK för varje sålt abonnemang!
2018-06-20 12:52
A3 (fd T3 / Alltele) kör nu tillsammans med Ersmarks IK som exklusiv partner en test av ett "föreningsabonnemang".
Där varje sålt abonnemang med 24 månaders bindningstid ger Ersmarks IK 500kr till föreningen.

Det gäller tex. om du byter internetleverantör till A3, ELLER OM du är befintlig kund till A3 (fd T3 / Alltele) och förlänger ditt abonnemang.

Möjlighet finns även att teckna mobilabonnemang med liknande premisser....

Följ länken a3.se/eik och fyll i formuläret så blir du kontaktad av personal från A3 som hjälper dig i Mål..... både med ett tryggt och stabilt bredband, men även med mobila lösningar.

så var med och Sponsra din förening utan att behöva göra något annat än att byta till eller förlänga ditt internetabonnemang med A3. 
F04:s lägerdag med Madelene Göras
2018-06-11 19:56
I slutet av maj bjöd F04 in tekniktränare Madelene Göras till ett dagsläger på ett soligt Nolia. Madelene driver Goeras football education och har t.ex. tidigare spelat i UIK och i landslaget. Madelene och drillade tjejerna med finslipning av individuell teknikträning på ett roligt och lekfullt sätt inom flera olika moment. Tjejerna tog sig an uppgiften med inlevelse och viljan att utvecklas var på topp hela dagen. En fantastiskt rolig och givande dag för både spelare och ledare.

Lagföräldrarna levererade fin service, gott fika och smaskig lunch. 
En dag som alla är supernöjda med och som man gärna gör om.

Ni kan läsa mer på goeras.se och kika in på Instagram @goeras och Youtube där ni hittar lite längre filmklipp från dagen.

Nyheter från vår verksamhet
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se