Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
F05
Välkommen till Ersmark IK flickor 05!

Helgen
2018-06-14 07:02
Hej!
Söndagens match är flyttad till måndag. Vi har träning lördag kl 11-ca 12.15 på Umeå energi arena istället.

Hälsar tränarna!
PSG hantering av personuppgifter
2018-06-11 20:10

Hej!

Jag vil informera er om vad PSG vill ha intygat av oss som är lagledare (Inger, Robert & Camilla är inskrivna som lagledare nu). De skriver följande:


Jag intygar att jag har tillstånd från lagledare och eventuella föräldrar att lämna deras personuppgifter till turneringen. De accepterar också att turningen använder sig av personuppgifterna för att administrera turneringen och kontakta dem med relevant information.

Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här:: http://piteasummergames.se/sv/privacy-policy.


Om någon inte vill gå med på detta, hör av er till mig, Inger på 070-5559654.

Hälsningar Inger

Matchgrupper och kallelser
2018-06-01 11:30

Hej alla!

Vi kommer att kalla spelare utan att gå strikt efter matchgrupperna som vi tänkte från början. Vi ber om ursäkt om dessa inte gått att följa fullt ut som var vår plan. Men i praktiken räcker inte spelarna till då alla inte kan tacka ja alltid. Så alla spelare får istället vara beredda på att kallas till matcherna. Vi behöver minst 12 spelare till 05 matcherna och 5-6 till gemensamma laget. 


Vi är tacksamma om ni svarar snabbare, (helst omgående) när kallelserna kommer ut då det är många inblandade. I gemensamma laget måste vi också meddela till 04:ornas ledare vilka som slutgiltigt kommer så de i sin tur ska veta hur många som behövs från deras lag. Det skulle underlätta mycket för oss som är ansvariga ledare!


Vi ser fram emot många fina matcher med föräldrar som hejar och köper kaffe!


Hälsningar ledarna!

Träningstider
2018-05-09 21:57
Fr.o.m. v 20 är träningstiderna något justerade:
Tisdagsträningen startar 17.15 på Umeå energi arena sol. 
Onsdagsträningen startar 18.00 på Nolia 2. Då kommer vi att starta med ett pass löpning/intervaller. Ta därför med löparskor på onsdagsträningen.
Hälsningar ledarna
Matchgrupper uppdaterad
2018-05-09 13:07

Hej!

OBS! Vi har flyttat några spelare så vi får bättre spridning på målvakter i grupperna, men lika många ändå i varje grupp.

De som berörs är Elin från gr 1 till grupp 2, Hanna från 2 till 1, Nova från 3 till 1 och Alva E från 1 till 3. Uppdaterat 9 maj finns under dokument men grupperna är som följer:


Grupp 1

(Erik/David)

Grupp 2

(Inger/Robert)

Grupp 3

(Sara/Camilla)

Alva H

Ally

Julia V

Lina

Elsa

Julia N

Hanna

Amelia

Thea

Ella

Annie

Ida

Nova

Elin

Alva E

Stina

Alexandra

Maja


2 grupper + några målvakter från tredje grupp kommer att kallas till F05 matchen. Tredje grupp + eventuellt några spelare till kallas till F04/F05 matchen så vi bidrar med 5-6 spelare i gemensamma laget. Det innebär att för vissa blir det två matcher några helger. Vi hoppas det kommer att funka så bra som möjligt för alla! Men svara på kallelserna så fort ni kan så ledarna i lagen får veta.

  

Tränarna!


 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se