Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
Bollkul för barn födda 2012
Välkommen till Ersmarks IK bollkul PF-12!
Är ert barn intresserad av att börja spela fotboll?
Gå in på startsidan - Medlemskap - Bli medlem och anmäl ditt barn. Då får du information så snart någon ny information läggs ut. Ingen avgift och helt frivilligt deltagande! :) .   


Kontaktuppgifter till oss ledare finns under kontakt.

Dags för innebandy
2018-10-17 17:28
Hej,


Kul att så många visade intresse för innebandy! :)

Gympahallen är nu bokad torsdagar 18:00-19:00, med start nästa torsdag 25/10. 

Utrustning som barnen behöver för att delta:
Innebandyklubba
Innebandyglasögon
Vattenflaska

Magnus kommer att finnas på plats som barnen känner sedan tidigare.

Hoppas vi ses där!
Fotbollsavslutning!
2018-08-27 20:56

Efter en så fantastisk sommar kom hösten väldigt fort, vi ledare har beslutat att söndagens träning blir sista för denna säsong. Vi spelar fotboll tillsammans med våra barn, det blir en föräldramatch, så alla föräldrar är välkomna med någon typ av träningsskor. Vi avslutar med att fika tillsammans.

Vill passa på att påminna om Ersmarksdagen på lördag.


/ Ledarna

genom Anna Gunnebrink

Årets händelse i Ersmark!
2018-08-13 20:15

Har lagt in i kalendern för er som prenumererar på den, att lördag den 1 september är det Ersmarksdagen, för er som inte prenumererar rekommenderar jag er att skriva upp det på en gång! J

 

Ersmarksdagen är årets händelse i Ersmark. Ersmarks IK anordnar en heldag i fotbollens tecken, med massor av fotboll, lotterier, fika- och matförsäljning, ankrace och massa annat kul. Har ni inte besökt den tidigare passa på att göra det! Det brukar vara en trevlig dag med mycket glada och trevliga vuxna och barn.

 

Under dagen spelar alla lag en representationsmatch. När det gäller barnen födda 2012 har vi ledare beslutat att inte delta i spel i år, men styrelsen välkomnar alla barn att komma ner på planen under eftermiddagen och prova att spela i planen som är uppsatt för 3+3 spel med medföljande vuxen.

 

På kvällen anordnas disco i skolans lokaler och pubkväll för de vuxna på Ersmarksgården. Ett tips är att ge barnen chansen och gå en stund på discot och genom att gå in på Ersmarksgården och träffa andra vuxna är man nära till hands för barnen.

 

Ersmarksdagen är en dag när vi alla som är medlemmar i klubben hjälps åt att dra in pengar till klubbens kostnader för b.la. planer, mål, reparationer och drift av gården m.m. I år är vårt lag inte tilldelad någon uppgift utan vi kavlar upp ärmarna och laddar för att vara med och bidra nästa år. Skulle någon sitta på priser till lotteriet som man vill vara med och skänka går det självklart bra att lämna dom till mig så ser jag till att dom kommer med.

 

Hoppas att vi ses!


Anna Gunnebrink

Nu startar höstens träningar...
2018-08-03 22:04

Hej allihopa,


Vilken fantastisk sommar vi haft!


På söndag 5 aug 17-18 kör vi igång med träningen igen.


Hoppas vi ses!


/Tränarna genom Anna Gunnebrink

Snart sommaruppehåll
2018-06-06 21:29
På Söndag den 10 juni är det ingen träning, planen är bokad för match.

På söndag den 17 juni kör vi sista träning inför sommaruppehållet 16:30-17:30.

Från hösten får vi ny träningstid söndagar 17:00-18:00, vi startar igen 5 augusti.

Vi är lite kort om tränare och det vore toppen om någon av er skulle kunna ställa upp, inga krav om förkunskaper finns! Vi ser gärna att en förälder till nån av tjejerna ställer upp, eftersom vi annars kommer att få svårt att starta ett tjejlag nästa år.

Trevlig sommar på er!

/Ledarna genom Anna Gunnebrink

 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se