Årsmöte, 2018-03-25 15.00 på Ersmarksgården
Ersmarks IK
Medlemskap
Medlemskap regleras av en medlemsavgift och för att bli licensierad och omfattas av klubbens försäkring krävs giltigt medlemskap. Klubben har endast rätt att söka aktivitetsbidrag för de barn/ungdomar som är medlemmar och detta utgör en stor del av föreningens finansiering av ungdomsidrott.

Alla ledare som finns inom vår verksamhet ska också vara medlemmar.Avgifter för år 2017

Medlemsavgifter      Träningsavgifter per säsong
Familj (avser samtliga familjemedlemmar)   500 kr      Fotboll 850 kr
Enskild medlem 350 kr      Futsal 500 kr
Stödmedlem 250 kr      Innebandy 500 kr
               Handboll 500 kr
Övriga avgifter

Västerbottens Fotbollsförbund anordnar så kallade VFF läger för ungdomar som är eller fyller 13 år. Till dessa läger har klubben möjlighet att skicka alla som är intresserade att delta. Från det år spelaren fyller 14 år har förbundet så kallade distriktslag, dit spelare blir uttagna av distriksförbundskaptener.

Kostnaden för medverkan på dessa betalas av spelaren själv. Samma sak gäller motsvarande utbildningar från andra specialidrottsförbund

Tidigare medlem
Ifall ni har ett tidigare familjemedlemskap så får ni en faktura via e-post på medlemsavgiften i början av året och ytterligare faktura för träningsavgifter när respektive säsong startar för de olika idrotterna. Är du registrerade som enskild medlem kommer medlemsavgiften på samma faktura som träningsavgiften.

Ny medlem
Du registrerar dig i formuläret som du hittar under länken "Bli medlem" i menyn uppe till vänster och där är det viktigt att du uppger korrekta uppgifter. Den mejladress du uppger måste vara en aktiv adress, eftersom all fakturering av medlemsavgifter och träningsavgifter sker via mejl.

Aktiva som inte är myndiga behöver uppge minst en (1) förälder och dess kontaktuppgifter. Det är också viktigt att du i fältet övrigt anger vilken idrott du spelar samt vilket lag, eller om du på annat sätt är aktiv inom klubben. Se exempel nedan.

Exempel
Spelar du innebandy anger du idrott och lag, exempel: IB F07.
Spelar du fotboll anger du idrott och lag, exempel: FB F03.
Spelar du både fotboll och handboll anger du idrott samt lag för båda idrotterna, exempel: FB P03 & HB P03.
Är du tränare anger du roll, idrott samt lag, exempel: Tränare FB F04.
Vill du bli stödmedlem anger du: Stödm.
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se