SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersmarks IK

Träningstider hösten 2023

Träningstider för hösten 2023. 

 

Begränsning i ljus på gräset gör att yngre lag flyttar tillbaka till konstgräset från och med V37 för att frigöra tidigare träningstider för de äldre lagen på gräset. 

 

Lediga tider finns tillgängliga att boka via Rbok (konstgräset) eik.se (gräsplanen) för de som vill komplettera med andra träningstider. Kom ihåg att boka av träningstider som inte nyttjas. 

 

Träningstider på gräset förutsätter att planen är spelbar. Om gräsplanen stängs för någon period under V32-36 gäller vårens/senhöstens träningstider för konstgräset.  

 

Vid träning på gräs, se till att sprida belastningen av ytan. Förlägg övningar till de ytor som är bäst. Målområdet är den yta som har störst belastning, om möjligt flytta målet i sidled eller djupled vid exempelvis avslutsövningar. Viktigt att alltid dra målen ut från robotarnas arbetsyta vid avslutad träning. 

 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se