SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersmarks IK

Välkommen till F11s informationssida

Info Sävarcupen
2022-09-16 07:08

Cupen spelas på två olika ställen. Konstgräset och Prefab naturgräs.

För att komma till Prefabplanen där vi spelar de första matcherna så tar man till höger och inte till vänster när man kommer till infarten till Sävar IP. Ska finnas parkering på högra sidan av vägen också annars fär man parkera vid IP och gå till planen. Parkeringen kostar 20kr och betalas med swisch.

 

Regn hela dagen? Vi hoppas vädergudarna är ändrar sig och att prognosen inte håller. Vi har köpt in ett 3x3m tält som vi tänkt sätta upp som både samlingplats men också förvaring av kläder.

Vi behöver hjälp med att organisera lite kring detta. Till exempel så behöver det flyttas mellan planerna efter match 2. Men kom ihåg ombyte till tjejerna om det blir riktigt blött.

 

Vi tänkte köpa hamburgare till lunch mellan match 2 och 3. Här skulle vi behöva hjälp med att förbeställa till alla så att det är klart så vi hinner äta. Ta gärna med någon extra energi som tjejerna kan få i sig mellan matcherna.

Det finns hamburgare, korv, godis etc. att köpa på plats.

 

Medaljutdelning kommer att ske efter vi spelat sista matchen.

 

Spelschema Lördag 17/9

 

8.40 Mariehems SK- Ersmarks IK Plan PREFAB F

Samling 8.00 i Tältet/Sävar

Röda tröjorna

 

11:35 Ersmark-Sörfors IF Plan PREFAB F

Samling 11.00 I Tältet/Sävar

Svarta Tröjorna

 

13:25 Ersmarks IK-Stöcke IF Plan B konstgräset

Samling 12.55 I Tältet/Sävar

Röda tröjorna

 

14:20 Ersmarks IK -Arnäs IF Plan C konstgräset

Det som är torrt (Röda tröjorna)

 

FYI

 

Blev uppringd av en representant från Svensk fotboll som ville göra en intrevju angående den engagerade föräldragruppen som finns runt laget. Jag skröt upp er rejält så nu fortsätter vi den trenden och hjälper tjejerna ha det riktigt skoj framöver! :)

 

Han ville ha en bild på oss ledare samt föräldrar, så vi kanske ska lyckas ta en bild på både oss och barnen den här gången om det blir lite uppehåll.

 

 

 

Umeå Fotbollsfestival
2022-07-27 18:28

Info inför UFF 28-31/7

 

De dagar vi har två matcher ta med bägge tröjorna. Ta med overallerna så vi ser enhetliga ut under cupen samt vattenflaska och uppsatt hår. Meddela någon av oss tränare om någon av tjejerna inte kan vara med i kommande match av någon anledning. Vi skickar inte ut några kallelser för alla matcher.

 

Torsdag

Match kl 13.00 IFK Umeå-EIK (Samling 12.00 Nydala Plan 10 för utdelning av cuparmband etc.) Röda tröjorna

 

Invigning Samling 19.15 nere vid Skeppsbron med overaller på. Vi kommer att gå en kort parad genom centrum för att sedan återkomma till Skeppsbron där Idolvinnaren Birkir håller invigningstal och sjunger.

 

Fredag

 

Match 11.00 EIK-IBFF (samling 10.15 Nydala plan 2)

            16.15 Bk Örnen- EIK (samling 15.45 Nydala plan 3) För de som inte stannar och badar.

 

Vi tänkte stanna och bada mellan matcherna på Umelagun med tjejerna. Så de som vill ta med badkläder, samt mat som kan förtäras innan match 2. Här ser vi gärna någon fler vuxna som kan tänkas följa med in på badet. Entrekostnad för tjejerna 60kr som alla står för själva.

 

Lördag

Match 11.45 Alviks IK- EIK (samling 11.00 Nydala plan 2)

Match 16.15 Sandåkerns SK- EIK (samling 15.30 Nydala plan 2)

 

Söndag

Match 10.15 EIK-GUIF (samling 9.30 Nydala plan 9) Röda tröjorna

 

Efter matchen tänkte vi fira alla segrar samt hur skoj vi haft på Frasses Ersboda. Detta informerar vi och styr upp på söndag. Laget står för maten

 

Vädret ser helt ok ut, men det är inköpt ett tält till laget om det skulle behövas. Här skulle vi gärna se någon förälder som kan hjälpa till och ansvara för om det skulle behövas.

Seriestart F11
2020-05-05 15:02
Schemat för serien under våren är ute och första matcherna är som det ser ut nu söndag 24/5.
Ni kan se schemat på matcherna under fliken kalender på tjejernas sida på hemsidan på EIK.se

Tiderna är inte spikade än utan det ligger på varje enskilt lag att boka in tider och sedan förmedla dem vidare.
Vi har valt att anmäla två lag i år för tjejerna ska få så mycket speltid som möjligt. Tanken är att vi kommer att blanda laget inför varje helg så det är inte två fasta gäng utan blir olika varje gång. 
Detta medför dock att vi kommer att vara på två ställen vid ett flertal gånger under våren. Första helgen 24/5 kommer vi spela hemma mot Röbäck och borta mot Täfteå.

Vilket gör det oerhört viktigt att ni svarar i god tid på kallelsen om er dotter kan vara med på match eller inte så att vi tränare kan planera. Vi kommer förmodligen att behöva mer stöttning från er föräldrar under matcherna också. Men det löser vi tillsammans.

Det är beställt en uppsättning med vita tröjor som vi kommer att ha som andraställ. Det är också beställt nya dressar till de tjejer som är nya för året.

Vi är fortfarande i behov av lagföräldrar till säsongen och ser gärna att några anmäler sig frivilligt annars måste vi ta en lottning för att lösa det. Elin C och Elin N från förra säsongen kommer att vara till hjälp för att komma igång med det som behövs.

Det är planerat en städdag måndag den 18/5 på Ersmarksgården. Det kommer vara liknande upplägg som förra året och kravet är att det är minst två vuxna från varje lag deltar. Mer info och tider kommer.

Kom ihåg att anmäla de som är intresserade till fotbollsskolan i mitten av juni. Mer info på EIK.se.

Tränarna genom Mattias
Säsongstart 2020
2020-03-11 17:05
Dags att börja dra igång årets säsong och få lite fart i benen. 

Vi hälsar alla nya som ska börja träna med gruppen välkomna och hoppas att alla ska trivas och tycka det blir roligt med lite fotboll.

Vi kommer att mjukstarta med att träna i Ersmarks gympasal fredagar 17-18. 
Mitt i fredagsmyset till att börja med.
Vi kommer att blanda spel av olika former med lek.
 I slutet av april när vårvädret pockar på kommer vi köra en repris på fjolårets Brorunda för de tjejer som är intresserade. Sen i maj någongång hoppas vi kunna få börja komma ut och träna på konstgräset. Tider kommer att bestämmas senare efter EIKs årsstämma.
Viktigt att alla fortsätter vara lika duktiga på att svara på kallelserna så att vi tränare kan planera träningarna. För de som inte hämtat ut restaurangchansen så kommer den att tas med.

Första träningen 

13/3   Fotboll 
Ta med gympakläder och inomhusskor samt vattenflaska

20/3   Innebandy
Ta med gympakläder och innebandyklubba samt vattenflaska.

Sen planera in den 5april för säsongens första föräldramöte. Återkommer med tid och plats

Vi kommer att ta upp bland annat.

Tankar  kring träning och upplägg

Seriespel/sammandrag

Cuper i sommar etc.

Ekonomi, 

Viktigt att så många som möjligt kan delta så att vi får en bra dialog kring alla våra underbara tjejer.

//Ledarna


Tjejsistan F11
2019-09-10 06:18

På lördag 14/9 är det dags för de avslutande matcherna för säsongen. Vi avslutar matchandet likt förra säsongen med Tjejsistan i Sävar och hoppas på en lika trevlig upplevelse.


Kommer att gå ut med en kallelse där det är viktigt att ni svarar innan onsdag då vi måste anmäla spelarlista till cupen. Behöver också tröjnumret på alla tjejer. Skicka det gärna så snabbt som möjligt i smsgruppen.


Det kommer att vara totalt fyra matcher. Det är inget slutspel,  bara ett gruppspel utan poängräkning. Eventuell prisutdelning efter sista matchen.


08.45  HTF IF

10.15 IFK Umeå

13.15 Tegs Södra IF

14.45 Sandvik IK


För de som behöver skjuts samlas vi för avfärd 07.45 vid Ersmarksgården. Meddela gärna i god tid om ni inte kan skjutsa själva så hinner vi lösa det med eventuella barnstolar. Åker ni själva meddela det och då samlas vi 08.15 i Sävar.


Det kommer att säljas diverse förtäring på plats ex. hamburgare, korv etc. Vi samlar ihop oss efter andra matchen där det finns ett glapp för möjlighet att antingen köpa något eller ha med sig eget. Ni föräldrar ansvarar för att era tjejer får isig något att äta, då det blir en lång dag. Kan vara bra att ha med sig lite extra energi. Viktigt dock att om ni far iväg med någon av tjejerna att ni meddelar någon av oss ledare.


Kom ihåg matchkläder, vattenflaskor etc.


Länk till spelschema. https://www.procup.se/cup/32873.htm


Matchtröjorna ska samlas in efter cupen så kom ihåg eventuellt ombyte. De som inte kan vara med i helgen, lämna in den på någon av träningarna.


Sen hoppas vi på en trevlig lördag där vädergudarna är med oss!


/Tränarna

 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se