SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersmarks IK
Välkommen till F11s informationssida

Seriestart F11
2020-05-05 15:02
Schemat för serien under våren är ute och första matcherna är som det ser ut nu söndag 24/5.
Ni kan se schemat på matcherna under fliken kalender på tjejernas sida på hemsidan på EIK.se

Tiderna är inte spikade än utan det ligger på varje enskilt lag att boka in tider och sedan förmedla dem vidare.
Vi har valt att anmäla två lag i år för tjejerna ska få så mycket speltid som möjligt. Tanken är att vi kommer att blanda laget inför varje helg så det är inte två fasta gäng utan blir olika varje gång. 
Detta medför dock att vi kommer att vara på två ställen vid ett flertal gånger under våren. Första helgen 24/5 kommer vi spela hemma mot Röbäck och borta mot Täfteå.

Vilket gör det oerhört viktigt att ni svarar i god tid på kallelsen om er dotter kan vara med på match eller inte så att vi tränare kan planera. Vi kommer förmodligen att behöva mer stöttning från er föräldrar under matcherna också. Men det löser vi tillsammans.

Det är beställt en uppsättning med vita tröjor som vi kommer att ha som andraställ. Det är också beställt nya dressar till de tjejer som är nya för året.

Vi är fortfarande i behov av lagföräldrar till säsongen och ser gärna att några anmäler sig frivilligt annars måste vi ta en lottning för att lösa det. Elin C och Elin N från förra säsongen kommer att vara till hjälp för att komma igång med det som behövs.

Det är planerat en städdag måndag den 18/5 på Ersmarksgården. Det kommer vara liknande upplägg som förra året och kravet är att det är minst två vuxna från varje lag deltar. Mer info och tider kommer.

Kom ihåg att anmäla de som är intresserade till fotbollsskolan i mitten av juni. Mer info på EIK.se.

Tränarna genom Mattias
Säsongstart 2020
2020-03-11 17:05
Dags att börja dra igång årets säsong och få lite fart i benen. 

Vi hälsar alla nya som ska börja träna med gruppen välkomna och hoppas att alla ska trivas och tycka det blir roligt med lite fotboll.

Vi kommer att mjukstarta med att träna i Ersmarks gympasal fredagar 17-18. 
Mitt i fredagsmyset till att börja med.
Vi kommer att blanda spel av olika former med lek.
 I slutet av april när vårvädret pockar på kommer vi köra en repris på fjolårets Brorunda för de tjejer som är intresserade. Sen i maj någongång hoppas vi kunna få börja komma ut och träna på konstgräset. Tider kommer att bestämmas senare efter EIKs årsstämma.
Viktigt att alla fortsätter vara lika duktiga på att svara på kallelserna så att vi tränare kan planera träningarna. För de som inte hämtat ut restaurangchansen så kommer den att tas med.

Första träningen 

13/3   Fotboll 
Ta med gympakläder och inomhusskor samt vattenflaska

20/3   Innebandy
Ta med gympakläder och innebandyklubba samt vattenflaska.

Sen planera in den 5april för säsongens första föräldramöte. Återkommer med tid och plats

Vi kommer att ta upp bland annat.

Tankar  kring träning och upplägg

Seriespel/sammandrag

Cuper i sommar etc.

Ekonomi, 

Viktigt att så många som möjligt kan delta så att vi får en bra dialog kring alla våra underbara tjejer.

//Ledarna


Tjejsistan F11
2019-09-10 06:18

På lördag 14/9 är det dags för de avslutande matcherna för säsongen. Vi avslutar matchandet likt förra säsongen med Tjejsistan i Sävar och hoppas på en lika trevlig upplevelse.


Kommer att gå ut med en kallelse där det är viktigt att ni svarar innan onsdag då vi måste anmäla spelarlista till cupen. Behöver också tröjnumret på alla tjejer. Skicka det gärna så snabbt som möjligt i smsgruppen.


Det kommer att vara totalt fyra matcher. Det är inget slutspel,  bara ett gruppspel utan poängräkning. Eventuell prisutdelning efter sista matchen.


08.45  HTF IF

10.15 IFK Umeå

13.15 Tegs Södra IF

14.45 Sandvik IK


För de som behöver skjuts samlas vi för avfärd 07.45 vid Ersmarksgården. Meddela gärna i god tid om ni inte kan skjutsa själva så hinner vi lösa det med eventuella barnstolar. Åker ni själva meddela det och då samlas vi 08.15 i Sävar.


Det kommer att säljas diverse förtäring på plats ex. hamburgare, korv etc. Vi samlar ihop oss efter andra matchen där det finns ett glapp för möjlighet att antingen köpa något eller ha med sig eget. Ni föräldrar ansvarar för att era tjejer får isig något att äta, då det blir en lång dag. Kan vara bra att ha med sig lite extra energi. Viktigt dock att om ni far iväg med någon av tjejerna att ni meddelar någon av oss ledare.


Kom ihåg matchkläder, vattenflaskor etc.


Länk till spelschema. https://www.procup.se/cup/32873.htm


Matchtröjorna ska samlas in efter cupen så kom ihåg eventuellt ombyte. De som inte kan vara med i helgen, lämna in den på någon av träningarna.


Sen hoppas vi på en trevlig lördag där vädergudarna är med oss!


/Tränarna

Uppehåll, läxa och sammandrag hösten
2019-07-03 19:48
Hej på er,

Tiden går fort när man har roligt och vips har halva säsongen gått, det är nu sommarlov och semester för många av oss. Vi kommer ett uppehåll med fotbollsträningen fram tills augusti då vi tar nya tag. Vi startar upp fotbollssäsongen på nytt vecka 32 med träning tisdag 6/8.

Höstens sammandrag kommer att gå av stapeln helgerna 32, 33. 35 och 36. I skrivande stund vet vi inte vilka dagar dessa helger som det bli matcher, vi återkommer med det så snart som vi har mer info.

Vi kommer att arrangera ett till sammandrag och det blir direkt efter uppehållet helgen v.32. Så se till att lägga in den helgen i kalendern redan nu. Det kommer förmodligen bli ett liknande upplägg som senast. Dag, spelschema samt mer info kommer.

Lördag 31/8 är det dags igen för Ersmarksdagen och där kommer upplägget att vara liknande som förra året. Vilken arbetsuppgift vi får bestäms inom kort. Men ni kan redan nu förutom att boka upp lördagen fundera på eventuella priser som skulle fungera i det sedvanliga lotteriet. Som ni ser ovan så har vi också ett sammandrag helgen v35. Vet dock inte än vilken dag.

Har också lagt ut lite läxa för tjejerna under fliken dokument som ni kan uppmuntra tjejerna att försöka genomföra innan uppstart efter uppehållet.

För er som är hemma så vill vi uppmuntra till att när lusten faller in dra ihop ett gäng kompisar och cykla ner till fotbollsplanen och leka fotboll. 

Vi tränare vill tacka för en mycket rolig första halva på årets fotbollssäsong, vi ses om några veckor. 

Önskar er alla en skön och varm semester

Tränarna
Tider sammandrag våren/sommaren 19 F11
2019-05-26 20:23
Hej,

Har nu fått alla tider för de övriga sammandragen.  Så ni kan planera in vilka tider och helger det gäller. Vid varje sammandrag samlas vi 1timme före matchstart vid Ersmarksgården. Har man inte möjlighet att komma till samling hör av er i god tid så vi kan räkna in alla. Svara gärna på den utskickade kallelsen så snabbt ni kan så vi tränare kan planera inför matchen. Kom ihåg att ta med matchtröja, matchkläder, vatten och eventuell matsäck/extra energi.
Lägger in alla kallelser från de övriga lagen under dokument.

Söndag 2 juni Röbäcks IP

Plan A Hörnefors IF- Ersmarks IK   11.30-12.15
Plan A Ersmarks IK- Mariehems SK   13.00-13.45

Lördag 8 juni Tegs IP (vid ishallen)

Plan B Ersmarks IK-Stöcke  14.15-15.00
Plan A Sandvik IK- Ersmarks IK 15.15-16.00

Söndag 30 juni Ersmark IP

Plan A Ersmarks IK- Tegs södra Umeå vit  13.15-14.00
Plan A Tegs södra Umeå blå- Ersmarks IK 14.15-15.00

Tränarna


 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se