SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersmarks IK
P14

Ersmarks IK Fotboll Pojkar 2014

Välkommen till vår lagsida!

 

Här finns information om kommande matcher, träningar och andra aktiviteter.

Föräldramöte 20/4 för pojkar 2014
2023-04-21 08:27

Så bra att vi kunde träffas igår på klubbstugan för en kort återblick av 2022 samt i stora drag se vad som händer och hur vi ledare tänker kring 2023.

 

Kort sammanfattning 

  • Tjejerna kommer att träna och spela med F 2015 i år
  • Informerade om preliminära datum för sammandrag (vi behöver bland annat flytta vårt om vi ska kunna delta på cup) även andra datum kan komma att ändras. 
  • Vi är anmälda till cup i juni
  • Vi ledare informerade om hur vi tänker kring träning
  • Vi fördelade arbetsuppgifter så att vi hjälps åt att fixa allt som behövs, ni har gjort ett kanonjobb!
  • Under dokument finns PPT från igår https://www.eik.se/dokument/?ID=293852

Tack för ert fantastiska engagemang så att barnen ska kunna spela fotboll!

 

Med vänlig hälsning 
Ledarna

Matchgrupper och matchdagar inför sammandrag i höst!
2021-08-08 19:19

I denna länk: https://www.eik.se/dokument/?ID=293852 (Matcher-Matchgrupper Ersmark 2014 höst) hittar ni höstens matchgrupper och matchdagar inför de kommande sammandragen som drar igång nu på lördag 14 augusti. 

 

Observera att vi har blandat om grupperna så att barnen får spela med några nya kompisar i dessa 3 sammandrag (som äger rum även 21-22/8 och 28-29/8)

 

Mer information och kallelser kommer att komma eftersom. 

 

Hör av er om ni har några funderingar.

 

Vi ses!

 

Hälsningar Ledarna 

 

 

Höstsäsongen drar igång!
2021-08-08 19:12

Onsdag den 11 augusti klockan 16.30-17.30 drar höstens säsong igång!

Observera att vi fått en träningstid 30 min senare än i våras. 

 

Vi ses!

 

/Ledarna 

Nu är det dags att starta fotbollssäsongen för flickor och pojkar 2014!
2021-04-22 17:25

Hej alla föräldrar!

Nu närmar sig fotbollssäsongen med stormsteg. Vi hoppas att ni föräldrar längtar efter att få se barnen spela och ha roligt lika mycket som vi ledare gör. Här kommer lite information.

 

Ledarteamet
Vi föräldrar som i dagsläget tagit på oss ansvar för att detta ska vara möjligt önskar att fler föräldrar engagerar sig, gärna manliga. Barnen är fortfarande små och ju fler föräldrar som kan vara delaktiga underlättar varje gång vi ses. Vi välkomnar med öppna armar den som önskar bidra med sin tid och engagemang på och utanför planen.

 

Ideellt arbete en förutsättning för att idrottens hjul ska snurra!
Engagerade föräldrar som skjutsar, ställer upp som funktionärer, står i kiosk, säljer lotter, agerar tränare eller sitter i styrelsen mm. är en förutsättning för Ersmarks IK och den aktives utveckling. Allt engagemang är värdefullt!

Vi behöver också föräldrar (gärna flera) som engagerar sig genom administrativt jobb. Ex. bokning av planer, utskick, fördelning vid ex. lotteri- och fikaförsäljning och framöver också boka matcher och skicka ut kallelse till detta. Hör av er tills oss om du/ni kan göra detta!

 

Anmäl ert intresse av att vara med i en ledarfunktion runt laget här.

 

Laget
Vi avslutade förra säsongen med ett gäng glada och entusiastiska barn. Vi hoppas att så många som möjligt önskar fortsätta och utveckla sitt fotbollsspelande. Vi kommer att fortsätta ha flickor och pojkar tillsammans. Enligt forskning finns det många fördelar med samträning och vår version är att vi ska fortsätta med detta iallafall detta år. Vill du som förälder läsa mer om detta, så tipsar vi om ett föredrag (30min) som RF – SISU Västerbotten sände i februari med tema ” Vad händer när tjejer och killar tränar tillsammans?”. Klicka här för länk (Facebook)

 

Träningar

Vi vill förmedla glädje för fotboll och inspirera till fortsatt rörelse! Detta gör vi tillsammans genom lekfyllda, roliga och utvecklande fotbollsövningar och fotbollslekar. Först samlas vi och fortsätter lära känna varandra, sedan delas barnen in i mindre grupper och går till olika stationer för att barnen ska få vara mer delaktiga och röra på sig mer. Sedan avslutar vi tillsammans.

 

Vi kommer träna på onsdagar kl 16.00-17.00 på konstgräsplanen på Ersmarks IP med start den 5 maj.

 

Spelform 3 mot 3, sammandrag

I år kommer vi att också spela sammandrag i 3 mot 3. Målet med spelformen 3 mot 3 är att matcher och träningar ska vara glädjefyllda tillfällen där utgångspunkten är barnens behov.

Alla spelare ska ges förutsättningar för att utföra många fotbollsaktioner. Läs mer om spelformen här. Vi har till denna säsong anmält 3 lag (röd, svart, vit), rekommendation är 6-7 spelare/lag. Detta kommer att kräva att vi föräldrar hjälps åt för att göra detta möjligt.

 

Utskick och information

Det är väldigt viktigt att ni har registrerat ert barn som medlem i klubben. Om du inte gjort det gå in på www.eik.se och gör det (klicka medlemskap – bli medlem). Efter detta utskick kommer vi endast att använda oss av sportsadmin så se till att ni har rätt kontaktuppgifter och förslagsvis även appen nedladdad. (Vi kommer även testa från Sportsadmin så det innebär att en del av er kommer få denna information 2 gånger).

 

Föräldramöte
Vi har planerat ett föräldramöte den 12 maj kl 20.00. Detta kommer att ske digitalt (länk till mötet skickas ut senare) och vi förutsätter att minst 1 representant finns för varje barn då detta är vårt första föräldramöte. 

 

 

Vi ses och hörs!

 

Hälsningar från

Maria Bergkvist, Helena Elfving, Louise Johansson och Sofia Lundqvist

Första sammankomst födda -14
2020-06-16 07:59
Torsdag 25 Juni 16:30 så träffas vi för första gången på konstgräsplanen för lek o skoj med boll.
Kom som du är så träffas vi för att berätta mera. Ta med springskor.
Välkommna
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se