SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersmarks IK
Välkomna till Pojkar 15:s lagsida!

Hej, 

 

Välkomna till pojkar 15:s lagsida, här kommer vi att samla information, dokument och kalenderhändelser under året. 

 

Mvh

Tränarna

Information om kommande säsong med P15!
2022-04-25 15:05

Hej Föräldrar,

 

Nu börjar vi vara redo att dra igång fotbollssäsongen för P15! Vi är fyra ledare i laget och det är Anders, Björn, Hannes och Johanna laget består är 18 anmälda spelare. I år är vi anmälda i division 10 södra Flickor/Pojkar och kommer att spela matchsammandrag 3 mot 3 på liten plan med "nätsarger". Kallelser till träningar och matcher kommer löpande och ni kan också hitta information i kalendern på EIK.se för P15. (direktlänk)

 

Träningar: Vi har blivit tilldelade träningstid på tisdagar kl 17. Upplägget för året kommer att vara en blandning av lek (med boll så ofta det går) samt fotbollsövningar och spel. Fokus blir på att "bli vän med bollen" och få mycket bollkontakt, det är även därför första året blir 3 mot 3 på liten plan istället för klassiskt 5 mot 5.

 

Sammandrag/Matcher: Då vi är 18 spelare och fyra ledare har vi valt att dela upp laget i två internlag för spel i serien. Det har vi gjort för att barnen ska få så mycket speltid som möjligt iom att det endast är 3 spelare på planen. Vi kommer därför att kunna spela matcher med 3 "kedjor"/9 spelare så att barnen hinna spela mycket då det väl blir match. Lagen är redan uppdelade där lag Svart har tränarna Anders och Hannes och lag Röd har tränarna Björn och Johanna. Lagindelning finns på hemsidan, observera att träning sker med hela laget och vi kommer att blanda spelarna utan hänsyn till Svart/Röd.

 

Vi kommer att spela matchsammandrag under säsongen, vilket innebär 3 matcher på en och samma dag. Under säsongen ska vi även ha två egna hemmasammandrag, ett för lag Röd och ett för lag Svart. Till hemmasammandragen kommer alla föräldrar/familjer i laget att behöva ta på sig en arbetsuppgift, vi kommer ut med mer infor om detta lite närmare sammandraget. Det rör sig om att vara matchvärd, bygga sargen, ordna kaffe/saft, baka 2 långpannekakor. Detta för att börja med en liten lagkassa men också för att få ett trevligt sammandrag för alla barn och deltagare.

 

Lagföräldrar/Assisterande tränare: Då vi "bara" är fyra tränare och två tränare per match, om ingen är frånvarande, behöver vi några lagföräldrar/assisterande tränare. Tanken med lagföräldrarna är att man anmäler sig till att delta under säsongen, främst på match, och hjälpa till med barnen t.ex. roa/peppa de som är på "bänken", knyta skor, fylla vatten mm. Man får givetvis gärna även delta på träningar för att lära känna barnen eller rent utav ansluta som tränare. Vi kommer att behöv 1-2 Lagföräldrar per lag så att vi kan hantera matcherna och delningen av laget. Meddela gärna någon av tränarna om ni kan ställa upp.

 

Välkomna på första träningen 10:e maj, vi ser alla fram emot att komma igång och lära känna grabbarna lite till och spela fotboll!

 

 

Bästa hälsningar, 

Tränarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Ersmarks IK, 23/04 10:41 
Ersmarks IK, 12/04 16:11 
Ersmarks IK, 29/08 10:28 
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se