SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersmarks IK
Spelarutbildning
Som ett komplement till vår egna spelarutbildning erbjuds även utbildningar arrangerade av de olika specialidrottsförbund som föreningen tillhör. Kostnader för deltagande i aktiviteter anordnade av specialidrottsförbunden är något som inte ingår i träningsavgiften utan är istället något som deltagarna själva får betala. Detta gäller t ex läger eller träffar som organiseras av Västerbottens Fotbollsförbund (se nedan). Kostnaden är olika beroende på vilken aktivitet som är aktuell men priset framgår alltid på kallelsen.
Västerbottens Fotbollsförbund
VFF Läger
Genomförs i Västerbottens Fotbollsförbunds regi och vänder sig till ungdomar som fyller 14 år det aktuella året. Från dessa får vissa spelare möjlighet att gå vidare i VFFs Distrikslagsverksamhet. Det är öppet för alla som vill vara med på lägret genom att kontakta sin lagledare som i sin tur gör anmälan i FOGIS. 

Läs mer på Västerbottens Fotbollsförbund.
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se