SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersmarks IK

Medlemskap och Avgifter 2024

Medlemskap
Medlemskap regleras av en medlemsavgift och för att bli registrerad/licensierad och omfattas av klubbens försäkring krävs giltigt medlemskap. Klubben har endast rätt att söka aktivitetsbidrag för de barn/ungdomar som är medlemmar och detta utgör en stor del av föreningens finansiering av ungdomsidrott. Alla ledare som finns inom vår verksamhet ska självklart också vara medlemmar.

Medlemsavgift

Denna beräknas efter och används för att täcka kostnader som klubben har för gemensamma kostnader såsom IT, administration, Ersmarksgården och delar av kostnaderna för att driva klubbens kansli. Storleken på avgiften bestäms av årsmötet. Alla som vill vara med i vår verksamhet måste också vara medlemmar i föreningen.

Avgifterna för 2024 är:

 • 250:- för aktiv medlem
 • 100:- för ledare och vårdnadshavare, stödmedlem.


Deltagaravgift
Varje idrott inom klubben ska själva täcka sina egna kostnader. Inom respektive idrott är kostnaderna jämt fördelade över antalet deltagare i de olika aktiviteter, oavsett ålder. Storleken på avgiften sätts utifrån den  verksamhetsplaneringar som i början av säsongen lämnats in av ledarna. Dessa har sammanställts och lagts in i klubbens budgetramar som i sin tur spikades på årsmötet. För att förenkla kommunikationen med föräldrar mm ändrar vi dessutom namn på denna avgift till deltagaravgift, för att enklare kunna förklara vad den innebär.

Som vanligt så tar vi inte ut deltagaravgift för de allra yngsta utan det är först från det år de fyller 8 år som de behöver börja betala.

 

 • Fotboll:
  0-7 år Medlemsavgift
  8-9 år 600:-
  10-16 år 1200:-
  Senior 1000:-

 • Futsal: 700:-


Övriga avgifter
Egen avgifter - Varje lag/grupp inom Ersmarks IK kan själva besluta om egna avgifter för sin grupp förutom dem som redan är beslutade av klubben. Dessa kan komma att aviseras samtidigt som klubbens avgifter eller på en egen separat faktura.
Läger - Olika specialidrottsförbund som klubben tillhör ordnar själva olika typer av läger och aktiviteter. Kostnaden för medverkan på dessa betalas av spelaren själv.
Västerbottens Fotbollsförbund anordnar så kallade VFF läger för ungdomar som är eller fyller 13 år. Till dessa läger har klubben möjlighet att skicka alla som är intresserade att delta. Från det år spelaren fyller 14 år har förbundet så kallade distriktslag, dit spelare blir uttagna av distriksförbundskaptener.

Träningstider Höst 2021
 
Extra erbjudande till dom 140 första som tar 150:- paketet som Stöd/Föräldramedlem

Vi har ett erbjudande för er som tänker bli medlem i kategorin ”förälder/stödmedlem”

 

Vi har ett paket på 140st till ett pris på 150:-

 

Då får du:

 

·         Medlem i EIK till 31 dec 2020 med alla förmåner

·         1st Resturangchansen som gäller till 31 januari 2020

·         Utlottning av en hotellövernattning på Nordic Choice Hotel


Förmåner:


·         Hyra gården till reducerat pris (1500,00 istället för 1750,00)

·         Hyra stolar och bord vid egen aktivitet hemma.

·         Möjlighet till att få faktura från klubben (mail och ocr)

·         Inträde till gården vid aktiviteter tex Valborg, Ersmarksdagen, event, osv

·         Rabatter hos våra sponsorer: A3 och Intersport osv

·         Information om Ersmarks IK 2.0 skickas via mail

·         Rösträtt på årsmötet.

·         Och framförallt så stöttar du oss i vårat arbete att utveckla klubben i rätt riktning

 

Teckna dig via formuläret nedan och få faktura alternativt bli medlem på plats under Ersmarksdagen och betala med swisch

Märk i kommentarfältet "erbjudandet" så vet vi alt.

Föräldramedlem/stödmedlem »

Tidigare medlem
Ifall ni redan är medlem så får ni en faktura via e-post när respektive säsong startar för de olika idrotterna. Första fakturan för året innehåller både medlems- och eventuella deltagaravgifter medans efterföljande fakturor enbart avser deltagaravgift ifall man är aktiv i flera av våra idrotter.

Ny medlem
Du registrerar dig i formuläret som du hittar under länken "Bli medlem" i menyn uppe till vänster och där är det viktigt att du uppger korrekta uppgifter. Den mejladress du uppger måste vara en aktiv adress, eftersom all fakturering av våra avgifter sker via mejl.

Aktiva som inte är myndiga behöver uppge minst en (1) förälder och dess kontaktuppgifter. Det är också viktigt att du i fältet övrigt anger vilken idrott du spelar samt vilket lag, eller om du på annat sätt är aktiv inom klubben. Se exempel nedan.

Exempel
Spelar du innebandy anger du idrott och lag, exempel: IB F07.
Spelar du fotboll anger du idrott och lag, exempel: FB F03.
Spelar du både fotboll och handboll anger du idrott samt lag för båda idrotterna, exempel: FB P03 & HB P03.
Är du tränare anger du roll, idrott samt lag, exempel: Tränare FB F04.
Vill du bli stödmedlem anger du: Stödm.
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se