SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersmarks IK

Deltagare som slutar eller tillkommer

Hållbar utveckling
Ersmarks IK vill vara med och bidra till en hållbar utveckling av vårt samhälle genom att erbjuda idrottsaktiviteter för alla våra barn och ungdomar. Aktiviteter som ska finnas i närområdet och det ska vara enkelt att ta sig till.

 
RIKTLINJER

Inflytande
Vi följer löpande upp vår verksamhet med bl.a. individuella samtal med spelare från 13 år eller tidigare, för att säkerställa de aktivas inflytande och för att möjliggöra anpassningar och genomföra förändringar i tid. Vi är även lyhörda för föräldrar och andras åsikter vad gäller verksamheten och klubbens organisation i stort.

Spelare som slutar
Varje spelare som slutar ska följas upp av respektive ledare. 

Det är mycket viktigt att vi som förening fångar upp orsaken till varför man väljer att sluta så att vi kan åtgärda detta.

Spelare som tillkommer
Ersmarks IK är öppen för alla att söka sig till som medlem - föreningsfrihet. Vi bedriver inte aktiv rekrytering av deltagare till vår barn- och ungdomsverksamhet. 
Spelare som söker sig till Ersmark - se nedan.
 
Byta förening
Byten av förening är reglerat från Svenska fotbollförbundet. Byten sker under frimånaden nov-dec eller i samtycke mellan föreningar vilket alltid gäller för spelare under 15 år. Innan eventuell provträning och eventuell övergång sker ska kontakts tas med föreningarnas
respektive kontaktperson. Spelare som avser att byta förening ska själv meddela sin förening om sina planer på byte och förklara varför. Vår ambition är att alla frågor om föreningsbyten liksom ev tillfälliga lån utanför frimånadsperioden sker i enlighet med representationsbestämmelserna genom kontakter på föreningsnivå. 
Ytterligare information och checklista hittar ni i Västerbottens fotbollsförbunds Avsiktsförklaring - förhållningssätt vid byte av förening inom Västerbottens fotbollsföreningar. 
Kontaktperson och frågor: verksamhetsansvarig@eik.se
 
Vi försöker alltid se till individens bästa och dess intresse enligt vår verksamhetsidé.
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se