SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersmarks IK
Info Sävarcupen
2022-09-16 07:08

Cupen spelas på två olika ställen. Konstgräset och Prefab naturgräs.

För att komma till Prefabplanen där vi spelar de första matcherna så tar man till höger och inte till vänster när man kommer till infarten till Sävar IP. Ska finnas parkering på högra sidan av vägen också annars fär man parkera vid IP och gå till planen. Parkeringen kostar 20kr och betalas med swisch.

 

Regn hela dagen? Vi hoppas vädergudarna är ändrar sig och att prognosen inte håller. Vi har köpt in ett 3x3m tält som vi tänkt sätta upp som både samlingplats men också förvaring av kläder.

Vi behöver hjälp med att organisera lite kring detta. Till exempel så behöver det flyttas mellan planerna efter match 2. Men kom ihåg ombyte till tjejerna om det blir riktigt blött.

 

Vi tänkte köpa hamburgare till lunch mellan match 2 och 3. Här skulle vi behöva hjälp med att förbeställa till alla så att det är klart så vi hinner äta. Ta gärna med någon extra energi som tjejerna kan få i sig mellan matcherna.

Det finns hamburgare, korv, godis etc. att köpa på plats.

 

Medaljutdelning kommer att ske efter vi spelat sista matchen.

 

Spelschema Lördag 17/9

 

8.40 Mariehems SK- Ersmarks IK Plan PREFAB F

Samling 8.00 i Tältet/Sävar

Röda tröjorna

 

11:35 Ersmark-Sörfors IF Plan PREFAB F

Samling 11.00 I Tältet/Sävar

Svarta Tröjorna

 

13:25 Ersmarks IK-Stöcke IF Plan B konstgräset

Samling 12.55 I Tältet/Sävar

Röda tröjorna

 

14:20 Ersmarks IK -Arnäs IF Plan C konstgräset

Det som är torrt (Röda tröjorna)

 

FYI

 

Blev uppringd av en representant från Svensk fotboll som ville göra en intrevju angående den engagerade föräldragruppen som finns runt laget. Jag skröt upp er rejält så nu fortsätter vi den trenden och hjälper tjejerna ha det riktigt skoj framöver! :)

 

Han ville ha en bild på oss ledare samt föräldrar, så vi kanske ska lyckas ta en bild på både oss och barnen den här gången om det blir lite uppehåll.

 

 

 

 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se