Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
Pojkar födda 2012
Årets händelse i Ersmark!
2018-08-13 20:15

Har lagt in i kalendern för er som prenumererar på den, att lördag den 1 september är det Ersmarksdagen, för er som inte prenumererar rekommenderar jag er att skriva upp det på en gång! J

 

Ersmarksdagen är årets händelse i Ersmark. Ersmarks IK anordnar en heldag i fotbollens tecken, med massor av fotboll, lotterier, fika- och matförsäljning, ankrace och massa annat kul. Har ni inte besökt den tidigare passa på att göra det! Det brukar vara en trevlig dag med mycket glada och trevliga vuxna och barn.

 

Under dagen spelar alla lag en representationsmatch. När det gäller barnen födda 2012 har vi ledare beslutat att inte delta i spel i år, men styrelsen välkomnar alla barn att komma ner på planen under eftermiddagen och prova att spela i planen som är uppsatt för 3+3 spel med medföljande vuxen.

 

På kvällen anordnas disco i skolans lokaler och pubkväll för de vuxna på Ersmarksgården. Ett tips är att ge barnen chansen och gå en stund på discot och genom att gå in på Ersmarksgården och träffa andra vuxna är man nära till hands för barnen.

 

Ersmarksdagen är en dag när vi alla som är medlemmar i klubben hjälps åt att dra in pengar till klubbens kostnader för b.la. planer, mål, reparationer och drift av gården m.m. I år är vårt lag inte tilldelad någon uppgift utan vi kavlar upp ärmarna och laddar för att vara med och bidra nästa år. Skulle någon sitta på priser till lotteriet som man vill vara med och skänka går det självklart bra att lämna dom till mig så ser jag till att dom kommer med.

 

Hoppas att vi ses! 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se