SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersmarks IK
F-13
Lagföräldrar 2021, Betsele
2021-05-10 15:38

Hej.

 

Då ingen klivit fram och anmält sig som frivillig så har vi inom ledargruppen tagit ett beslut att vi kommer att utse två barns föräldrar utifrån bokstavsordning och i år blir det Emmi Forsberg och Freja Eltofts föräldrar som får ta det ansvaret.

 

Vi har pratat med klubben och fått godkänt att köra bil till Betsele den 23/5 (svårt att boka buss då vi inte vet om den blir av pga restriktioner) vi ledare kan ta på oss att köra dit och då ryms barnen med oss men vi behöver 2 st som kan vara backup om någon av oss blir sjuk eller får förhinder. Detta tänkte vi att lagföräldrarna kan få som första uppgift, är man med och skjutsar räknas man inte som publik utan man får (och skall) stanna och titta på matchen som ledare.

 

Den som känner att det vore roligt kan redan nu kontakta Emmis eller Frejas föräldrar.

 

 

/Ledarna

Uppstart F13 2021
2021-05-02 22:15

Hej på er!

 

Äntligen har fotbollssäsongen dragit igång och hoppas ni och era barn är lika taggade som vi.

 

Träningar

I år kommer vi att träna 2ggr/vecka och tills dess att gräsytorna är spelbara så har vi träningstid 16.30-17.30 vilket inte är den bästa tiden men då Ersmark har många lag så är det det bästa vi kan få.

 

Spelare/Ledare

På spelarfronten så har Selma anslutit vill laget vilket är jättekul, vad som mer är jättekul är att Selmas pappa Linus kommer att ansluta till ledargruppen som i övrigt består av Hannes, Theresia, Marika och Björne.

 

Matcher

I år kommer det att bli fler matcher, ungefär en match per vecka fram till vecka 25.

Vår första match är borta mot Betsele den 23 maj, enligt klubbens resepolicy skall vi åka buss om resvägen överstiger 10 mil. Vi för diskussion med Ersmark IK samt Västerbottens Fotbollsförbund hur vi ska genomföra den matchen på ett säkert sätt.

 

Inköp

Vi kommer i år att behöva göra lite inköp som vi som lag får bekosta själva.

  • Träningsdress som består av tröja,byxa,shorts och strumpor
  • Medicinväska
  • Målvaktshandskar

Vi tror att detta kommmer att kosta 1000-1200kr/spelare, här har vi en chans att komma undan billigare om vi kan få in någon/några sponsorer. Så är det någon som vet av något företag som skulle vara villiga att sponsra vårt lag med ett antal tusenlappar mot att dom får sin logotyp tryckt på våran träningsdress så kontakta någon av oss ledare så tar vi det där ifrån.

 

Matctröjor

Matchtröjor står klubben för, däremot så måste vi snabbt få in dom gamla tröjorna så att vi kan få nya. Testa gärna tröjorna ni har så att vi får ett hum om vilka storlekar vi behöver.

 

Lagföräldrar

I år måste vi utse 2 st lagföräldrar, får vi inga frivilliga så kommer vi ledare att utse 2 barn vars föräldrar får ta det ansvaret i år.

Som lagförälder har man som ansvar att bland annat utse matchvärdar, fördela arbetsuppgifter vid städdag samt ersmarksdagen,beställa kläder samt leverara dessa, se till att det finns fikaförsäljning vid matcher (inte i år dock).

 

/Ledarna

Höstens bollkul PF-13
2019-08-03 20:43

Hej!

 

Efter ett härligt sommaruppehåll börjar det vara dags att förbereda inför höstens bollkul med alla härliga barn PF-13!

 

Träningar

Vi har bokat in 4 träningstillfällen för fortsatt Bollkul på konstgräsplanen, så ni är varmt välkomna måndag 19/8 kl. 16.30-17.30, och tre måndagar därefter!

Kom som ni är, med ett par springvänliga skor och vattenflaska :)

 

 

Årets event - Ersmarksdagen

Vi vill också att ni redan nu bokar in Ersmarksdagen lör 31/8 i era kalendrar!

Det är ett tillfälle att få se mycket fotboll, PF-13 ska få möjlighet att testa träningsmatch inom laget på innätad plan (3 mot 3-fotboll), disco, pubkväll och mycket mer, och vi kan förhoppningsvis dra in rejält med pengar som självklart går direkt till föreningen och alla lag!

 

Alla lags barn och föräldrar kommer få hjälpa till att skapa en ny succé, och då blir inte de fördelade uppdragen särskilt betungande för någon :) De uppdrag vi inom PF-13 har är: bakning, ordna 15 lottopriser och bemanna ett bord för försäljning av "Ersmarkspengar". Mer information om Ersmarksdagen och hur uppgifterna fördelas kommer i separat mail.

 

 

Med förhoppning om en fortsatt god sommar, och lite mer värme..!

 

Väl mött 19/8!

 

 

Mvh

Tränarteamet PF-13

Nu börjar träningarna
2019-05-31 17:10
Efter föräldramötet 27/5 bestämde vi att köra igång med fyra träningar under våren.

Vi träffas på konstgräsplanen på Ersmarks IP måndagar kl: 16.30-17.30

Måndag 10/6
Måndag 17/6
Måndag 24/6
Måndag 1/7

Kom som du är, ta gärna med någon form av springvänliga skor och en vattenflaska.

/Föräldragruppen
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se