SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersmarks IK
F-13
Föräldramöte 3/4 kl 19
2022-02-21 19:08

Den 3 april kommer vi att ha ett föräldramöte på ermarksgården angående kommande säsong. Kallelse kommer senare tillsammans dagordning.

 

/Ledarna

Möte F13 7/9
2021-09-07 19:47

Kort sammanfattning om vad som sas på mötet.

Det blir inget seriespel under vinterhalvåret, men förhoppningsvis får vi tillgång till en idrottshall ev Ersboda alt Ersmark under november och senare i mars/april.

Då vi i dagsläget inte har någon lagkassa att skryta med så kommer alla föräldrar (förutom tränarna) att swisha 400:-/barn till swishnummer 123 002 0644.

Inför nästa termin hoppas vi på sammandrag så vi kan starta med fikaförsäljning. Även annan försäljning kan komma att bli aktuellt. (Beslut tas vid föräldrarmöte på vårvintern)

Lagföräldrar bestäms även det till nästa möte.

Sista träningen blir nästa tisdag den 14/9. Då blir det föräldrarmatch och fika. Angelica och Eva-Lisa bakar och Marie fixar saft.  

 

/ Marika

Föräldrarmöte
2021-08-31 22:16

Hej,
Som vi flaggat för i tidigare kallelse kommer ett föräldramöte att hållas tisdagen den 7 september i
direkt anslutning till tjejernas träning dvs. kl 18.30. Vi hoppas på fint väder men annars varma
kläder och kanske stora paraplyer då vi håller till utomhus. Vi hoppas verkligen att minst en förälder
till varje tjej kan komma på mötet så att vi får ett tillfälle för att vi alla tillsammans i laget kan
träffas och prata om stort som smått för att vårt lag ska bli så bra som möjligt för tjejerna. Fundera
redan nu på om det är något särskilt som ni vill ta upp. 


– Uppehåll och inomhussäsong
– Kort om den gångna säsongen och div. kring laget
Hur har träningar och matcher fungerat? Vad tycker era barn? Vad tycker ni? Förslag på
förändringar? Vad kan bli bättre?
– Målbild för framtiden? 
T.ex. ska vi vara med på cuper? Ska vi även spela matcher under vintertid längre fram? 
– Hur kan vi bygga upp en gemenskap kring laget?
Förslag och idéer på hur föräldrar och barn kan känna ännu mer gemenskap/engagemang i
laget?
– Lagkassa
Hur ska vi få ihop pengar – förslag och idéer? Fikaföräljning, försäljning av annat,
sponsorer, ”avgifter” osv.
– Roller i laget, ledare/tränare och lagföräldrar
– Säsongsavslutning?

 

/Ledarna 

Ersmarksdagen 2021
2021-08-20 08:59

Hej!

I egenskap av lagföräldrar kommer här ett arbetsschema över Ersmarksdagen lördag den 4 september för F13. Kan man inte utföra de uppgifter man blir tilldelad är det upp till en själv att byta eller hitta ersättare.

I år ska vi ansvara för städning av Ersmarksgården på söndagen, panta burkar (laget behåller pengarna), köra bort glas mm till återvinningen samt att alla lag ska baka.

Bakningen innefattar 30st bullar alternativ långpannekaka (7x7cm) eller chokladbollar modell större. Bakverken ska lämnas på Ersmarksgården lördag den 4/9, senast klockan 09.30.

Alla lag ska också samla in ca 10 lotterivinster var, av ”bättre” kvalité, detta enligt direktiv från styrelsen. OBS! Inga ”giveaway”-priser tas emot. Priserna lämnas in lagvis på kansliet på Ersmarksgården söndag den 29/8 mellan klockan 19.00-20.00.

Lotterivinsterna kan man lämna in under veckan, men senast kl 15 söndagen 29/8 hos Caroline & Magnus Eltoft på Söndagsvägen 10. Om ingen är hemma går det bra att lämna priserna på bron. Lämna in 1 pris/familj. Vid funderingar ring Caroline 070-5100786.

 

Schema/arbetsfördelning söndag 5 september

Bakning: Nora 15 bakverk Freja E 15 bakverk

Städning av Ersmarksgården, inkl golv och toaletter samt yttre koll kring gården och planerna. Panta burkar (laget behåller pengarna), samt köra bort glas mm till återvinningen. Efter pantning swishas summan till F13 nummer: 123 00 206 44 Samling vid Ersmarksgården kl 10.00 på söndagen 5/9 för att dela upp arbetet sinsemellan:

Emmi, Olivia, Freja F, Klara, Joline, Meya och Kajsa

När det gäller spelarfika för lagen ska en ledare från varje lag hämta ut en fikabricka i kiosken till sitt lag. Detsamma gäller för motståndarlagen.

Uppmana gärna alla barn att under Ersmarksdagen samla tomburkar – uppsamlingsställe vid kiosken.

 

Hälsningar Lagföräldrarna

Lagföräldrar 2021, Betsele
2021-05-10 15:38

Hej.

 

Då ingen klivit fram och anmält sig som frivillig så har vi inom ledargruppen tagit ett beslut att vi kommer att utse två barns föräldrar utifrån bokstavsordning och i år blir det Emmi Forsberg och Freja Eltofts föräldrar som får ta det ansvaret.

 

Vi har pratat med klubben och fått godkänt att köra bil till Betsele den 23/5 (svårt att boka buss då vi inte vet om den blir av pga restriktioner) vi ledare kan ta på oss att köra dit och då ryms barnen med oss men vi behöver 2 st som kan vara backup om någon av oss blir sjuk eller får förhinder. Detta tänkte vi att lagföräldrarna kan få som första uppgift, är man med och skjutsar räknas man inte som publik utan man får (och skall) stanna och titta på matchen som ledare.

 

Den som känner att det vore roligt kan redan nu kontakta Emmis eller Frejas föräldrar.

 

 

/Ledarna

Uppstart F13 2021
2021-05-02 22:15

Hej på er!

 

Äntligen har fotbollssäsongen dragit igång och hoppas ni och era barn är lika taggade som vi.

 

Träningar

I år kommer vi att träna 2ggr/vecka och tills dess att gräsytorna är spelbara så har vi träningstid 16.30-17.30 vilket inte är den bästa tiden men då Ersmark har många lag så är det det bästa vi kan få.

 

Spelare/Ledare

På spelarfronten så har Selma anslutit vill laget vilket är jättekul, vad som mer är jättekul är att Selmas pappa Linus kommer att ansluta till ledargruppen som i övrigt består av Hannes, Theresia, Marika och Björne.

 

Matcher

I år kommer det att bli fler matcher, ungefär en match per vecka fram till vecka 25.

Vår första match är borta mot Betsele den 23 maj, enligt klubbens resepolicy skall vi åka buss om resvägen överstiger 10 mil. Vi för diskussion med Ersmark IK samt Västerbottens Fotbollsförbund hur vi ska genomföra den matchen på ett säkert sätt.

 

Inköp

Vi kommer i år att behöva göra lite inköp som vi som lag får bekosta själva.

  • Träningsdress som består av tröja,byxa,shorts och strumpor
  • Medicinväska
  • Målvaktshandskar

Vi tror att detta kommmer att kosta 1000-1200kr/spelare, här har vi en chans att komma undan billigare om vi kan få in någon/några sponsorer. Så är det någon som vet av något företag som skulle vara villiga att sponsra vårt lag med ett antal tusenlappar mot att dom får sin logotyp tryckt på våran träningsdress så kontakta någon av oss ledare så tar vi det där ifrån.

 

Matctröjor

Matchtröjor står klubben för, däremot så måste vi snabbt få in dom gamla tröjorna så att vi kan få nya. Testa gärna tröjorna ni har så att vi får ett hum om vilka storlekar vi behöver.

 

Lagföräldrar

I år måste vi utse 2 st lagföräldrar, får vi inga frivilliga så kommer vi ledare att utse 2 barn vars föräldrar får ta det ansvaret i år.

Som lagförälder har man som ansvar att bland annat utse matchvärdar, fördela arbetsuppgifter vid städdag samt ersmarksdagen,beställa kläder samt leverara dessa, se till att det finns fikaförsäljning vid matcher (inte i år dock).

 

/Ledarna

 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se