SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersmarks IK
P11

Välkommen till sidan för pojkar födda 2011

Ytterligare kallelse inför helgens spel - p11
2019-08-07 21:19
Hej på Er!
Inför lördagens sammandrag på Teg verkar det som att många fortfarande är bortresta. Vi kommer därför även kalla matchgrupp vit med hopp om att få ihop fullt lag. Vi uppmanar även er som inte svarat på kallelse till helgens matcher att göra det så vi vet hur många killar vi får till spel.

Vi ses på lördag :)

/Ledarna
Träningar och spel hösten 2019 för P11
2019-08-01 19:33
Hej på Er!
Hoppas att sommaren varit och fortfarande är bra för er alla! Nu är vi inne i augusti och träningar + spel kommer snart igång igen. Vi hade tidigare skrivit att träningarna skulle starta mån 5 aug. Men vi måste dessvärre skjuta på första träningen till ons 7 augusti istället. Kallelse kommer snart skickas ut. I övrigt kommer vi även i höst träna mån + ons 17.30-18.30 på konstgräset.

Seriespel hösten 2019
Vi har fått spelschema för höstens spel, se bifogad bild. Som ni ser har vi även i höst fyra helger då vi ska spela, den sista helgen ska vi anordna här i Ersmark.

Vi kommer även i höst att dela våra grabbar i tre matchgrupper där två grupper är kallade per match (förutom vårt egna sammandrag då alla grupper kallas).
Matchgrupperna kommer att kallas likt nedan till höstens sammandrag. I nuläget är endast första sammandraget klart med dag och tid. Ni som ska vara med där kommer spela matcher lör 10 aug kl 11.30 och 12.30. Men räkna med att vi kommer samlas lite tidigare än så, mer utförlig information kommer i separat kallelse när det närmar sig.

Vecka 32 (10/8): Röd, Svart
Vecka 33: Svart, Vit
Vecka 35: Röd, Vit
Vecka 36 (i Ersmark): Röd, Svart, Vit

Matchgrupp Röd:
Alexander, Petter, Gustav, Liam, Simon
Matchgrupp Svart:
Hugo S, Leon, Joar, Victor R, Alvin
Matchgrupp Vit:
Hugo B, Eli, Noah, Angelo, Viktor S

Ersmarksdagen
I år kommer Ersmarksdagen hållas 31 augusti. Vi kommer då ha en del uppgifter. Skriv upp dagen i kalendern så återkommer vi med mer utförlig information framöver.

/Tränarna P11

Sommarlov, semester och fotbollsuppehåll
2019-07-03 09:55
Hej på er,
Tiden går fort när man har roligt och vips har halva säsongen gått, det är nu sommarlov och semester för många av oss. Vi kommer likt vi kommunicerade i våras att ta ett uppehåll med fotbollsträningen fram tills augusti då vi tar nya tag. Vi startar upp fotbollssäsongen på nytt vecka 32 med träning 5/8
Höstens sammandrag kommer att gå av stapeln helgerna 32, 33. 35 och 36. I skrivande stund vet vi inte vilka dagar dessa helger som det bli matcher, vi återkommer med det så snart som vi har mer info.

För er som är hemma så vill vi uppmuntra till att när lusten faller in dra ihop ett gäng kompisar och cykla ner till fotbollsplanen och leka fotboll. 

Vi tränare vill tacka för en mycket rolig första halva på årets fotbollssäsong, vi ses om några veckor.
Sammandrag 23/6 och inställd träning mån
2019-06-15 15:25
Hej på Er!
Eftersom att många av killarna kommer gå fotbollsskolan till veckan har vi bestämt oss för att ställa in måndagens träning. På onsdag tränar vi som vanligt.

Vi har äntligen fått klart med datum för vårens sista sammandrag. Det kommer vara 23/6 i Robertsfors. De exakta tiderna har vi inte än, men räkna med förmiddagen. Som vi meddelat tidigare är det matchgrupp vit och röd som ska spela. Vi kommer skicka ut kallelse i början på veckan när vi fått de exakta tiderna. Bra om ni då svarar så snabbt som möjligt så vi om vi behöver kalla fler killar eller inte.

Ha en fortsatt skön helg i solen!
Kläder
2019-06-09 20:43
Hej på Er!
Som ni har märkt är klädbeställning på gång. Helena Soos kommer sköta det praktiska. Vad som erbjuds är en t-shirt, som förutom träningströja också kommer användas som bortatröja när det behövs. Vi kommer även ordna overall bestående av zip-tröja och byxa.

Kostnaden för t-shirt kommer ligga på ca 150-200kr och overallen kommer kosta ca 400-500kr. Priserna beror på om vi lyckas ordna med sponsring eller ej och vilka tryck vi bestämmer oss för.

Killarna har provat storlekar på träning och vid helgens matcher. En beställning kommer gå iväg i mitten av nästa vecka. Det är ju självklart upp till er vilka kläder ni vill köpa, men vi hoppas att så många som möjligt beställer. Ni som INTE vill ha kläder beställda, hör av er till Helena så snart som möjligt, dock senast tisdag så

/Ledarna
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se