Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
F07
Välkommen till Ersmarks IK F07s lagsida!
 
EIK styrelse, vi behöver er hjälp
2020-04-15 10:55
LEDAMÖTER TILL STYRELSEN
2020-04-08 20:27

Under verksamhetsåret 2019 har verksamheten inom Ersmarks IK fortsatt att växa. Under 2020 kommer vi att ha ett 20-tal grupper igång i fotbollsspel helt jämnt fördelad mellan könen från de yngsta barngrupperna till ungdom, juniorer, P17 och F17 samt seniorverksamhet för både damer och herrar. Den ökning som vi ser i Ersmarks IK är otroligt glädjande och vi kan vara stolta över en väldigt välmående förening både gällande verksamheten och ekonomin. Samtidigt står vi inför en rad utmaningar såsom att med gemensamma krafter skapa en hållbar organisation.

Just nu finns akuta behov av att förstärka den föreningsövergripande organisationen. Vi behöver minst två ledamöter till styrelsen. Årsmötet kunde inte ersätta avgående ordförande, verksamhetsansvarige och kassör. Dessa behöver tillsättas med nya ansvariga omgående för att kunna driva och utveckla föreningen vidare. Därför söker vi dig som är intresserad av att hjälpa till i föreningens styrelse och skapa fortsatta förutsättningar för idrott i Ersmark.

Föreningens stödjande funktioner går inte i takt med utvecklingen av en växande verksamhet och vi har stora hål att fylla i den övergripande organisationen. En stark, välfungerande, långsiktigt hållbar organisation är en förutsättning för föreningens fortsatta existens och utveckling. Styrelsen har därför under året utarbetat tydliga årshjul och tecknat avtal med bl.a. Idrottsservice AB som underlättar och är till stöd för styrelsens och verksamhetens löpande arbete.  

Vi upplever att engagemanget inom svensk idrott är starkt men förändras. Det blir vanligare med engagemang av tillfällig karaktär. Därför försöker vi hitta fler former av avgränsade ideella insatser för att nå ut till dig som är engagerad och kan bidra till föreningens utveckling. Kontakta oss, det finns saker som just du kan hjälpa till med, behovet är stort och akut. 

Ledarna för respektive lag har som uppgift att föra samtal om ovanstående inom sina respektive föräldragrupper.

/Valberedningen Ersmarks IK

 

Linda Jonsson 070-695 03 43

Erik Jaxare 070-668 64 99

Jenny Nydahl 070-574 55 35

Vinterträning söndagar kl 18
2019-12-11 20:02
Hej! 

Tack för vi fick rå om era tjejer i söndags. Det blev en mysig kväll med mycket umgänge o julstämning. Tack oxå för den fina klappen till oss ledare.

Vi stämde av med tjejerna om det fanns intresse att köra lite vinterräning. Många var intresserade och vi har fått möjligheten att träna futsal med 08:orna på söndagar kl 18.00 på  Sporthushallen på Ersboda.

Vi kör därför första träningen nu på söndag 15/12 med samling kl 17.45 på Sporthushallen. Minst en av oss 07-ledare kommer finnas på plats.
Inomhusskor, beskydd och vattenflaska tas med(och vanliga träningskläder).

Vi skickar ut en kallelse så vi vet hur många som kommer.

Mvh LedarnaTack för vårsäsongen - nu få tjejerna ett välförtjänt sommarlov/uppehåll
2019-07-04 10:06
Vi ledare vill tacka er föräldrar att vi fått hänga med era tjejer, bästa gänget 😍 under våren och avsluta med en härlig cup i Ö-vik. Vi fick där bevis på att våra tjejer är fantastiska då vi vann 1000 kr/all fairpris för andra året i rad!

Vi tar nu träningsuppehåll tills mitten av augusti, vi återkommer med exakt datum på när vi drar igång igen - håll utkik efter info i slutet av juli/början av augusti.

Under sommaren så vill vi att ni alla njuter av ledigheten  och vilar upp er! 
Däremot så kör vi en läxa....tjejerna ska öva på att bolla/trixa. De får gärna notera hur många de lyckas göra i början av sommaren... så kollar vi sen när vi drar igång hur många de lyckas bolla då. 
Kör gärna tävlingar inom familjen. Vem är bäst inom er familj?? Allt för att ha kul😄🌞👍

Ha en fantastiskt sommar så ses vi.

Ps  boka upp den 31/8....då blir det Ersmarksdagen och lite jobb för er föräldrar och massa kul för vpra tjejer. Ds.
Örncupen 2019
2019-06-23 21:35
Hej!  Nu är det snart dax.

Första matchen är kl 16 på fredagen.
Se program på: www.orncupen.se

Vi vill att tjejerna samlas på Parkskolan kl 14 med ordentlig lunch i magen. Där lämnar tjejerna sovpackningen., se till att ha separat väska med matchkläder och lite lätt mellis att äta innan första matchen.
Obs Parkskolan ligger bredvid forbollsplanerna, dvs ej samna skola som ifjol.

Praktisk info.
Totalt nötförbud på Nolaskolan under cupen, inga jordnötter, mandel eller sesam. Detta måste respekteras.

Frukost serveras på varje dag mellan kl 06.30-09.00 och kvällfika kl. 20.00-22.00. Lunch och middag serveras på Parkskolan(lunch på skyttis på söndagen)


Packningslista:

1) Fotbollskläder, dvs matchtröja(båda tröjorna) shorts, strumpor, overall och ev. ombyte vid regn
2) Regnjacka
3) Keps eller annan huvudbonad vid sol
3) Luftmadrass, täcke, kudde eller sovsäck
4) Sovkläder och ev. sovkompis(nallebjörn eller liknande)
5) Mjukiskläder att ha på kvällen på skolan
6) Inneskor/tofflor
7) En slant för att köpa mellis eller liknande(max 100 kr)
8) Badkläder om vädret tillåter kanske vi kör lite vattenkrig:)
9) mobil ok att ha med, vi kommer dock ha mobilfritt stora delar av helgen 

Vi återkommer om det är ngt vi behöver hjälp med under cupen, troligtvis är det inget med vårt härliga gäng:)
Tid för utstädning av kkassrummet återkommer vi dock med.

Mvh ledarna

Träningar 4,6 och 11/6
2019-06-02 19:55
Hej

tisdag 4/6 så blir det ingen träning, detta med anledning av trivselkväll på Prolympia. Både ledare och många av spelarna ska dit. De som vill får i stället delta antingen på 08:ornas träning som vi delar plan med på tisdagar, alltså 18.30-19:30 alt att vara med på 06:ornas träning kl 19.30.

Torsdag 6/6 kör vi ingen träning heller då vi spelat cup hela eftermiddagen. Känner att cupen blir nog med fotboll för en dag.

tisdag 11/6 har 08:orna match så vi hoppas att Sofia kan köra en fysträning då. Återkommer i den frågan.

//Tränarna
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se