Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
Tjejsistan F11
2019-09-10 06:18

På lördag 14/9 är det dags för de avslutande matcherna för säsongen. Vi avslutar matchandet likt förra säsongen med Tjejsistan i Sävar och hoppas på en lika trevlig upplevelse.


Kommer att gå ut med en kallelse där det är viktigt att ni svarar innan onsdag då vi måste anmäla spelarlista till cupen. Behöver också tröjnumret på alla tjejer. Skicka det gärna så snabbt som möjligt i smsgruppen.


Det kommer att vara totalt fyra matcher. Det är inget slutspel,  bara ett gruppspel utan poängräkning. Eventuell prisutdelning efter sista matchen.


08.45  HTF IF

10.15 IFK Umeå

13.15 Tegs Södra IF

14.45 Sandvik IK


För de som behöver skjuts samlas vi för avfärd 07.45 vid Ersmarksgården. Meddela gärna i god tid om ni inte kan skjutsa själva så hinner vi lösa det med eventuella barnstolar. Åker ni själva meddela det och då samlas vi 08.15 i Sävar.


Det kommer att säljas diverse förtäring på plats ex. hamburgare, korv etc. Vi samlar ihop oss efter andra matchen där det finns ett glapp för möjlighet att antingen köpa något eller ha med sig eget. Ni föräldrar ansvarar för att era tjejer får isig något att äta, då det blir en lång dag. Kan vara bra att ha med sig lite extra energi. Viktigt dock att om ni far iväg med någon av tjejerna att ni meddelar någon av oss ledare.


Kom ihåg matchkläder, vattenflaskor etc.


Länk till spelschema. https://www.procup.se/cup/32873.htm


Matchtröjorna ska samlas in efter cupen så kom ihåg eventuellt ombyte. De som inte kan vara med i helgen, lämna in den på någon av träningarna.


Sen hoppas vi på en trevlig lördag där vädergudarna är med oss!


/Tränarna

 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se