Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
Uppehåll, läxa och sammandrag hösten
2019-07-03 19:48
Hej på er,

Tiden går fort när man har roligt och vips har halva säsongen gått, det är nu sommarlov och semester för många av oss. Vi kommer ett uppehåll med fotbollsträningen fram tills augusti då vi tar nya tag. Vi startar upp fotbollssäsongen på nytt vecka 32 med träning tisdag 6/8.

Höstens sammandrag kommer att gå av stapeln helgerna 32, 33. 35 och 36. I skrivande stund vet vi inte vilka dagar dessa helger som det bli matcher, vi återkommer med det så snart som vi har mer info.

Vi kommer att arrangera ett till sammandrag och det blir direkt efter uppehållet helgen v.32. Så se till att lägga in den helgen i kalendern redan nu. Det kommer förmodligen bli ett liknande upplägg som senast. Dag, spelschema samt mer info kommer.

Lördag 31/8 är det dags igen för Ersmarksdagen och där kommer upplägget att vara liknande som förra året. Vilken arbetsuppgift vi får bestäms inom kort. Men ni kan redan nu förutom att boka upp lördagen fundera på eventuella priser som skulle fungera i det sedvanliga lotteriet. Som ni ser ovan så har vi också ett sammandrag helgen v35. Vet dock inte än vilken dag.

Har också lagt ut lite läxa för tjejerna under fliken dokument som ni kan uppmuntra tjejerna att försöka genomföra innan uppstart efter uppehållet.

För er som är hemma så vill vi uppmuntra till att när lusten faller in dra ihop ett gäng kompisar och cykla ner till fotbollsplanen och leka fotboll. 

Vi tränare vill tacka för en mycket rolig första halva på årets fotbollssäsong, vi ses om några veckor. 

Önskar er alla en skön och varm semester

Tränarna
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se