Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
2018-08-22 21:55

Hej,

 

Ersmarksdagen börjar närma sig den 1/9 och det blir ett tillfälle för er att se hur duktiga era tjejer har blivit under sommaren. De utvecklas snabbt och det är riktigt kul att få vara med. 

 

Flickor 11 kommer under helgen ha vissa arbetsuppgifter och det är viktigt att vi ställer upp och utför dessa då dagen är en av klubbens största inkomstkällor och en förutsättning för att driva verksamheten.

 

Det som är tilldelat oss är:

 

·        1-2priser per lagmedlem till lotteriet samt tävlingarna som kommer att vara under dagen. Dessa ska vara inne innan den 26/8 så om ni har möjlighet att lämna dessa till Mattias Norberg på Skymningsvägen 6 (mobil 0701085135) innan dess. Det behöver absolut inte vara något märkvärdigt, ta det ni har. För er som inte varit med på dagen under tidigare år så kan det variera mellan allt möjligt såsom reklamkepsar till dataspel. Det brukar vara uppdelat med ett lotteri för vuxna och ett för ungdomar.

 

 

·        Baka. Alla lag bakar 50st bullar/ bitar långpannekaka/ chokladbollar modell större (7x7 cm, 5 cm chokladboll) till spelarfika + försäljning i kiosken. Bakverken ska lämnas in på lördag 1/9 på Ersmarksgården, senast kl 9.30.Så det behövs en i laget som ansvarar för detta. Hör av er till någon av ledarna om ni har möjlighet att ta på er den uppgiften.

 

·        Städning av Ersmarksgården och Gympasalen på söndag 2/9. Vi har fått till uppgift att städa upp efter både pubkvällen samt discot. Vi ska också kolla till runt på området så det ser ok ut. Här ser vi gärna att alla som kan hjälper till så går det relativt snabbt att göra. Ju fler vi är desto snabbare går det. Tanken är att vi samlas kl 10.00 utanför Ersmarksgården för att fördela ut arbetsuppgifterna. Detta kommer att göras tillsammans med Pojkarna 11. Skicka gärna ett meddelande till någon av ledarna så vi har koll på hur många vi blir.

 

 

·      Sen till det häftigaste under lördagen. Vår tanke är att tjejerna ska spela match mot Mariehem på de två 3manna planer som finns. Vi kommer att dela upp gruppen och spela totalt 4matcher 4x3min. Detta kommer att börja kl. 13.00. Beräknas vara färdigt runt 13.40.  Så samling kl. 12.30 vid Ersmarksgården så går vi i samlad trupp till planerna som kommer att ligga på 9manna gräsplanen. 

Sen kan ni mammor och pappor börja mjuka upp lederna inför hösten då vi har funderingar på att sätta er på prov och möta era duktiga tjejer, men det återkommer vi med tidpunkt senare.

 

Dagen kommer att vara fylld med aktiviteter såsom fiskdamm, hoppborg, lotterier, tävlingar, ankrace, hamburgar/ mjukglassförsäljning och självklart massor av matcher med alla de olika lagen i föreningen. Så om vädergudarna är med oss brukar det vara en riktigt trevlig tillställning.

 

Vi ses!     Ledarna

 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se