SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersmarks IK

Info kring F11
2018-08-28 09:44
Hej,

Tack för alla priser som ni föräldrar lämnat in. Vi fyllde vår kvot med råge så det var jättebra. Så ni som har något bra över spara det till nästa år då det säkert kommer att behövas.

Städning Söndag Ersmarksdagen

Städningen på söndag kommer att starta kl. 10 och vi samlas utanför Ersmarksgården. Detta kommer att göras tillsammans med pojkarna och det finns inte redskap för hur  många som helst. Det räcker att vi är 5-6st. 
Vi kommer därför gå ut med en kallelse där ni kan kan svara att ni kan. Kan ni inte nu kommer det alltid finnas andra uppgifter i framtiden som ni kan hjälpa till med. Men viktigt att vi får ihop 5st iaf.

Bakningen kommer Ellie Hs mamma och pappa att fixa så vi tackar för den hjälpen och vår tanke är att de inte ska behöva komma och hjälpa till på söndag. Det får vi andra klara.

Match Lördag kl 13.

Vi kommer att spela mot Mariehem flickor 11 på lördagen. Vi har två planer så vi kommer att dela upp tjejerna i två lag och sen kommer varje lag att spela 2 matcher. Varje match är 4x3min så vi beräknas vara klara runt 14 då pojkarna spelar sina matcher. Matcherna spelas på speciella 3manna planer som vi kommer att behöva sätta upp före matchstart. Där kan vi behöva lite hjälp av er föräldrar. Vi samlas därför 12.30 vid Ersmarksgården för att gå tillsammans till planerna. Skickar ut en kallelse kring matchen också så vi tränare kan börja planera.

Återkommer när vi får mer info kring cupen i Sävar den 9/9. Men boka in den dagen. Det kommer att komma en kallelse dit också när vi vet mer.

Tränarna


 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se