SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ersmarks IK
F08
Cup i Sundsvall 4-6/2 bokat
2021-11-18 09:50

Hej!


Nu är det spikat, vi bokat in oss på Cupen SBB-LAC Cup fredag 4-6/2 2022.

Kostnad för att vara med på denna cup är enligt följande per spelare:

 

Deltagaravgift 775 kr

Lunch lördag 85 kr

Middadg lördag 85 kr

Lunch söndag 85 kr

Logi, två nätter(dubbelrum) på Clarion Hotel Sundsvall: 1271 kr

https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/sundsvall/clarion-hotel-sundsvall/

Total kostnad 2301 kr per spelare.

 

Det är bra tryck på hotellrum i Sundsvall denna helg(cupen är en anledning) så därav lite högre pris på hotell än önskat men då får vi bo på det helt nya hotellet:)

 

Kostnad som tillkommer är resa t&r Sundsvall och ev mat fredagskväll beroende på när vi åker.

Beroende på hur många som åker så tittar vi ev på att hyra en buss som både spelare och föräldrar kan åka, eller så tar vi tåg(blir då beroende av transport mellan hotell och arenan) som måste lösas på ngt sätt.

 

Jag har inte bokat upp rum för föräldrar utan endast för barnen då det var svårt att få loss rum. Men vill ni föräldrar boka så finns det en rabattkod ni kan nyttja som är 66457(riksidrottsförbundet har rabatt till utövare och supportrar) på Nordic Choice Hotels som ger lite rabatt, se länk https://www.nordicchoicehotels.com/hotels/?search=sport-se

 

Jag kommer skicka ut en bindande anmälan som jag önskar ni svarar på inom kort så vi kan betala in deltagaravgiften + ev mat(dvs 1030 kr per person).

Boende och transport betalas senare.

 

Det finns lite pengar i lagkassorna som vi kan nyttja till detta om de flesta av spelarna åker. Samt att vi kan försöka tjäna lite extra pengar till laget. Det går UTMÄRKT att sälja fler än de 5 bingolotterna som vi fått krav att sälja från föreningen.

 

ALLA lotter utöver de 5 EIK har beslutat att vi ska sälja får vi en peng till i vår egen lagkassa. Så om ALLA kunde sälja 5 lotter ytterligare så får vi in nästan 4000 kr till denna cup, Ska vi försöka ha detta som mål...det är ju en månad kvar innan Uppesittarkvällen??

Linda har fler lotter till er som redan lyckats sälja era första 5 - så det är bara att höra av sig.

 

Har ni frågor eller funderingar så hör av er till ledarna, gäller det frågor ang. hotellbokning etc så kontakta Linda.

 

 

 

 

 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se