Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
P11
Välkommen till sidan för pojkar födda 2011

Fotbollsavslutning och föräldramatch
2018-09-12 07:59
Hej på er, 
Hösten är på ingång och med det så närmar vi oss en avslutning på grabbarnas fotbollssäsong. Vi avser att göra vårt sista pass kommande tisdag 18/9. 
Vi kommer att då genomföra en föräldramatch för att efter matchen gå in i Ersmarksgården för avslutningsfika och diplomutdelning. 
Vi och grabbarna hoppas att så många av er som möjligt har möjlighet att på tisdag delta i säsongens sista och kanske mest prestigefyllda match. 

/Ledarna
2018-09-06 12:08
Hej igen!
Nu har vi fått lite mer information om vad som gäller på söndag. Här finns spelschema för dagen. Som ni ser där kommer det vara fyra matcher/lag där första matcherna är kl 10 och sista matcherna kl 12 resp 12.30. I anslutning till respektive lags sista match kommer det vara en medaljutdelning och möjlighet för fotografering på scenen. Ingen resultatlista kommer sammanställas.

Vi har nio killar som anmält deltagande så det kommer bli en intensiv och förhoppningsvis rolig dag med mycket bollkontakter. Ni ser i spelschemat att våra lag fått beteckningarna grön/röd, så här har vi delat in killarna:

Grön:
Gustav, Hugo S, León och Liam

Röd:
Alexander, Alvin, Hugo B, Joar och Lucas

Vi har tänkt om när det gäller avfärd på söndag. Vi ses kl 9 för gemensam avfärd på parkeringen vid gymnastiksalen på Ersmarksskolan.

Kom ihåg: Matchtröjorna, vattenflaska och benskydd!

/Ledarna
Sävarcupen 9 sept
2018-09-04 13:58
Hej på Er!
Det var ett sant nöje att se era barn spela på ersmarksdagen i lördags! Hoppas dom hade roligt!

Som vi tidigare informerat om har vi anmält lag till Sävarcupen 9 sept. Vi har nu fått lite mer information om vad som gäller. Cupen kommer vara upplagd med spel på liknande sätt som på Ersmarksdagen. Spelet kommer alltså vara 3 mot 3 med sarg för att barnen ska få så många bollkontakter som möjligt.

Cupen kommer börja kl 10 i Sävar och hålla på till ca kl 14. Vi kommer därför behöva samlas 9.30. För att killarna ska få spela så mycket som möjligt har vi anmält två lag. För att kunna dela in killarna i två lag behöver vi veta vilka som avser att vara med. En separat kallelse kommer gå ut, vänligen svara på den så snart som möjligt så kan vi gå ut med mer detaljerad information.

I samband med cupen kommer det finnas fika/hamburgare till försäljning.

De matchtröjor som användes på Ersmarksdagen ska användas även denna helg, behåll därför tröjorna och ta med på söndag.
Matchtider Ersmarksdagen och påminnelse om lotteripriser.
2018-08-23 08:55
Hej på er,
Ersmarksdagen närmar sig med stormsteg och vi ledare ser verkligen fram emot dagen och känslan på träningen i tisdags är verkligen att vi har ett gärna grabbar som är minst lika laddade. Vårt fokus under våra träningar är fortsätt att vi arbetar med barnen med både bollkontroll, tillslag, passningsspel och framförallt fotbollsglädje. Inför Ersmarksdagen och matcher i Sävar har vi ökat fokuset i slutet på träningarna på spel och spel 3 mot 3. 
Väl på Ersmarksdagen (och Sävar) kommer vi att spela på en mindre plan med sarg, detta är den plan och det spelsätt som fotbollsförbundet rekommenderar för våra barn. Detta innebär att matcherna kommer att spelas 3 mot 3 på denna plan där syftet är att bollen med hjälp av sargen ska vara i spel så mycket som möjligt utan avbrott. Matchtiden kommer att vara 12 minuter lång fördelat på 4 byten á 3 minuter. Vi kommer att sätta upp 2 planer och spela matcher på dessa två planer samtidigt för att efter första matchen byta motstånd och spela ytterligare en match. Detta innebär att våra grabbar kommer att spela två matcher var. Vi kommer att spela vår första match klockan 14:00 och samlas vid läktaren vid 9-mannaplanen klockan 13:30 (info även i kallelse)
En kallelse inför Ersmarksdagen kommer att inom kort att komma ut, vänligen svara på den så snart som ni vet om ert barn kommer att delta så underlättar det planeringen för oss ledare. 

Vi vill även passa på att påminna till er som inte redan har lämnat in era lotteripriser att göra detta senast imorgon fredag, priserna lämnas till Peter på Tisdagsvägen 20. Är ingen hemma så lämna priserna i en påse på bron märkt ert barns namn. 
Fotbollscup i Sävar 9 sept för p11
2018-08-18 20:09
Hej på Er!
Tidigare har Sävar IK bjudit in föreningar i Sävar till en avslutande cup Höstyran och Tjejsistan. Då cupens popularitet ökat har Sävar IK fattat beslut om att bryta loss de yngsta lagen och ha en mini-cup helgen innan, alltså söndagen den 9 september.

Detta gäller alltså denna höst barn födda 2011. Vi har anmält lag från pojkar 11 i Ersmark som ska vara med och spela. För mer information om cupen, ex tid och plats, se denna länk: https://www.facebook.com/events/1834980706593582/

Skriv upp datumet, vi kommer ut med mer information och kallelse framöver.

Ha en fortsatt trevlig helg!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Ersmarks IK, 03/12 21:21 
Ersmarks IK, 08/11 09:34 
Ersmarks IK, 20/10 21:12 
Ersmarks IK, 08/10 17:06 
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se