Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
P11
Välkommen till sidan för pojkar födda 2011

Snart dags för fotboll.
2019-02-22 09:00
Tiden går fort och snart är det dags för att återigen börja spela fotboll. Vi kommer likt vi berättade tidigare att starta upp säsongen genom att träna inomhus i Ersmarks gymnastiksal. Fokus på dessa träningar är främst att bygga gruppen, bollkontroll och koordination. 
Vi kommer att starta igång verksamheten den 13/3 och därefter köra kommande onsdagar mellan 18-19. Då gymnastiksalen är liten och för att skapa så givande träningar som möjligt så uppskattar vi att ni svarar på de kallelser som kommer ut. Detta underlättar för oss tränare när vi planerar våra träningar. 
Utifrån storleken på hallen så uppskattar vi även (förutsatt att era barn är OK med det) att vi får möjligheten att ta hand om era barn utan så många föräldrar i hallen. 

Kom ihåg inneskor, benskydd och vattenflaska

Vi ses den 13:e

/Tränarna
Restaurangchansen
2019-01-26 11:46
EIK har tidigare skickat ut information om att alla aktiva barn inom klubben ska sälja restaurangchansen, två häften/barn, max 4 st/ familj. Försäljningspris 260kr/st.  Du hittar allmän information på www.restaurangchansen.se 

Jag kommer att hämta alla häften på måndagkväll 28/1 sedan ansvarar varje familj att hämta sina häften hos mig. Onsdag 30/1 skickas en faktura till respektive spelare på 560 kr. 

Jag är borta de flesta kvällar i veckan men kommer att vara hemma (Jungfruvägen 6) för att lämna ut häften måndag 28/1 kl.18-20. Om ni inte har möjlighet att komma på måndag ta kontakt med mig så hittar vi en annan dag/lösning

Trevlig helg! / Eric
Fotbollsavslutning och föräldramatch
2018-09-12 07:59
Hej på er, 
Hösten är på ingång och med det så närmar vi oss en avslutning på grabbarnas fotbollssäsong. Vi avser att göra vårt sista pass kommande tisdag 18/9. 
Vi kommer att då genomföra en föräldramatch för att efter matchen gå in i Ersmarksgården för avslutningsfika och diplomutdelning. 
Vi och grabbarna hoppas att så många av er som möjligt har möjlighet att på tisdag delta i säsongens sista och kanske mest prestigefyllda match. 

/Ledarna
2018-09-06 12:08
Hej igen!
Nu har vi fått lite mer information om vad som gäller på söndag. Här finns spelschema för dagen. Som ni ser där kommer det vara fyra matcher/lag där första matcherna är kl 10 och sista matcherna kl 12 resp 12.30. I anslutning till respektive lags sista match kommer det vara en medaljutdelning och möjlighet för fotografering på scenen. Ingen resultatlista kommer sammanställas.

Vi har nio killar som anmält deltagande så det kommer bli en intensiv och förhoppningsvis rolig dag med mycket bollkontakter. Ni ser i spelschemat att våra lag fått beteckningarna grön/röd, så här har vi delat in killarna:

Grön:
Gustav, Hugo S, León och Liam

Röd:
Alexander, Alvin, Hugo B, Joar och Lucas

Vi har tänkt om när det gäller avfärd på söndag. Vi ses kl 9 för gemensam avfärd på parkeringen vid gymnastiksalen på Ersmarksskolan.

Kom ihåg: Matchtröjorna, vattenflaska och benskydd!

/Ledarna
Sävarcupen 9 sept
2018-09-04 13:58
Hej på Er!
Det var ett sant nöje att se era barn spela på ersmarksdagen i lördags! Hoppas dom hade roligt!

Som vi tidigare informerat om har vi anmält lag till Sävarcupen 9 sept. Vi har nu fått lite mer information om vad som gäller. Cupen kommer vara upplagd med spel på liknande sätt som på Ersmarksdagen. Spelet kommer alltså vara 3 mot 3 med sarg för att barnen ska få så många bollkontakter som möjligt.

Cupen kommer börja kl 10 i Sävar och hålla på till ca kl 14. Vi kommer därför behöva samlas 9.30. För att killarna ska få spela så mycket som möjligt har vi anmält två lag. För att kunna dela in killarna i två lag behöver vi veta vilka som avser att vara med. En separat kallelse kommer gå ut, vänligen svara på den så snart som möjligt så kan vi gå ut med mer detaljerad information.

I samband med cupen kommer det finnas fika/hamburgare till försäljning.

De matchtröjor som användes på Ersmarksdagen ska användas även denna helg, behåll därför tröjorna och ta med på söndag.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ersmarks IK, 13/03 11:14 
Ersmarks IK, 13/02 13:45 
Ersmarks IK, 08/11 09:34 
Ersmarks IK, 20/10 21:12 
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se