Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
F06

Gästtränare och fotografering 18/10
2018-10-14 21:31
På torsdag ser vi fram emot ett besök av Iza Rydfjäll som kommer att vara gästtränare. Iza spelade med Iksu och har vunnit flera SM guld och ett VM guld. Iza kommer att hålla i vissa delar av träningen.

Direkt efter träningen är det dags för lag och individuell fotografering. Det görs på Ersmarksgården. Bilderna kommer att användas till spelprogram, där våra spelare ska presentera sig själva. Vi har även möjlighet att lägga upp foton i SportAdmin och SportsWik. Ta med även det svarta tröjan/byxorna, det vita tränar vi ju i som vanligt.

/Ledarna2018-10-12 15:59
 
Nu kör vi igång
2018-10-04 22:17
Då kör vi igång säsongen 2018/19 på allvar. Imorgon startar Umeå Floorball med tre matcher i Ersängshallen. Samling klockan 17. Se till äta ordentligt och ta med frukt eller liknande då tjejerna behöver fylla på med energi. Planen är att spela på två femmor men snabbt kan saker förändras. Ett tips är att ladda hem appen Sportswik, där kan ni följa laget och blir det förändringar i matcher så syns det direkt där.

Alla spelare har fått sina tröjor, vit och svart. Samt två par strumpor. Vi spelar normalt  i den svarta tröjan men på cupen ska självklart båda tröjorna följa med.  Även ett par vita short kommer inom kort. Då alla kläder blivit levererande kommer ni få reda på hur mycket ni ska betala.

Uppsalaresan är bokad nu. Vi åter tåg från Umeå 3/1 kl 14:21 och är framme i Uppsala klockan 20:00. Hem åker vi på söndag klockan18:00 och är framme i Umeå 23:38. Jag tar fakturan då den kommer och så får ni föräldrar som ska åka med betala till mig. Återkommer med summan då det är dags för betalning.

Seriespelet är också klart och alla matcher är importerade i Sportadmin. Vår första match är lördag 20/10 klockan 13:00 hemma i Ersängshallen mot Dalen. Under kommande vecka sätter vi ihop en fikalista och sekretariatlista. 3 föräldrar kommer kallas till varje match för dessa sysslor. Passar inte tiderna ni får så byter ni internt med varandra.

 

Vi har även vårt 3:e serveringsuppdrag nästa helg, söndag 14/10 klockan 16:00.  Har ju varit hellyckade jobb med väldigt nöjda pensionärer. Denna servering är lite enklare då det är palt på menyn. Jag kommer att komma ut med en kallelse under helgen för detta event. Vi behöver 10 tjejer och 2 föräldrar för denna servering. Vi siktar på att ha ett lotteri så minst 10 priser kommer att behövs. Ätbara priser funkar bäst, typ hembakade saker, svamp, potatis eller liknande.  

/Ledarna
Boende Uppsala
2018-05-22 20:39
Hej,
  Angående Uppsala. Eftersom det är en sån stor turnering så tror vi att hotellrummen kommer att försvinna rätt snabbt. Därför tog Patrick ett eget initiativ och bokade upp 15 dubbelrum. Är ju lite roligare om vi bor på samma ställe. Priset är ca 1000kr per natt, alltså ca 2000kr för hegen. Men vår reservation gäller bara till på fredag. Så ni som vill boka någon av dessa rum kontaktar mig senast torsdag. Om man kan avboka och hur långt i förväg detta måste göras vet jag inte idag. Men vi kan kolla upp det i samband med bokning. Vi meddelar hur som helst vilket hotell det blir om man sen vill boka eget.

De som idag meddelat att de ska ha ett dubbelrum är:
- Patrick och Erika
- Vanja & Jessica
- Andreas & Karolin
- Mattias Marcusson + ledig
- Linda & Johan
- Sami och Maria
- Grönlund x 3 (alltså med en extrasäng)
- Jenny & Fredrik
- Kerstin & Mikael Larsson
- Patrick Boden + XXX

Det är inget krav att åka med barnen. De har visat sig vara väldigt duktiga och självständiga så det ser vi inte som något problem att de åker själva.Barnen sover i en skolsal tillsammans med några ledare/föräldrar.

Själva resan ner håller jag på kolla med SJ för barnen och ledare. Men föräldrar kommer att få möjlighet att åka med också. Men ni bandyföräldrar, ni brukar åka buss hur bokar ni det? Finns det någon med busskort så kan ju hyra av buss vara ett alternativ. Som sagt, har ni erfarenhet av bokningar så hör av er. Jag kan inte detta så bra.

Ha de,

  Fredrik

Kolen är här
2018-05-03 12:40
Hej,
  Nu är kolen levererad till vårat lag. Alla 7 pallar finns i mitt garage i Fällforsån. Ni hämtar alltså era säckar hos mig. I garaget, baksidan dörren, finns en lista på antalet säckar varje spelare har beställt. Sen när ni fått betalt för alla era säckar så Swishar ni hela beloppet till mig. Jag betalar sen fakturan för kolen och sätter in överskottet på vårat lagkonto. Ser helst att jag fått in pengarna innan 13/5.

Kontakta mig eller Vanja innan ni kommer så ordnar vi så att ni kan komma in i garaget. Är inte vi där så kvitter på listan att ni hämtat era säckar. 

Vanja: 070-6592672
Fredrik: 070-6566656  (är bortrest från och med fredag till måndag)


 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se