Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
F06

Träningshelg och Sandviken
2019-08-20 21:31

Så här ser planeringen ut i stora drag inför helgens träningsläger.


Fredag:
Vi startar träningen vi klockan 16:00 – 17:30 på Musköten. Samling 15:45. Efter träningen handlar tjejerna mat på ICA Kvantum och sen lagar de mat på skolan till ca 21:00. Ta med 50kr för matinköp. Spelarna blir indelade i följande grupper:


Grupp1               Grupp2              Grupp3              Grupp4              Grupp5
Lovis                   Ida                      Tyra                    Meya                 Emma Mårdvall
Jonna                  Mimmi               Fanny                 Julia                  Moa G
Issa                      IsaN                   MoaN                 Elin                   Alma
Amanda             NovaL                 EmmaMan          Nellie               Matilda

  

Lördag: 

På lördag kör vi fysträning mellan 09:00 - 11:00 med Magnus Mannberg. Samling 08:45 på Bräntberget(skidliften). Ta med en frukt eller annat mellanmål samt vatten. Löparskor.

Söndag: 

Planen är en träningsmatch mot Umeå City Blå F05 klockan 15:00 – 17:00 på Musköten. Samling 14:00. Vi har inte fått helt ok från Umeå City-Blå än men blir det inte match så blir det träning.


Övrigt:
Under helgen kommer den jacka och träningsoverall som vi nämnde i förra inlägget att finnas att prova och klämma på. Osäker om vi kan ha alla storlekar men ni kommer i alla fall se vad för kläder vi pratar om.

                                                                                                                   

Sandviken 4-6 oktober

Lite kort om Sandviken. Vi har anmält oss till två grupper i Sandviken. Ett i F05 och ett i F06. Åker vi så långt vill vi spela så mycket vi kan. Under gruppspelet har arrangören sagt att matcher inte ska krocka. Alla planer är dock intill varandra. Slutspel kan det bli krock men det får vi hantera.

Boendet blir på hotell i 4-bäddsrum i Gävle, Scandic Väst. Vi åker bil ner till Sandviken. Förmodligen måste vi åka vid lunchtid på fredag (4/10). Vet ni föräldrar att ni ska åka ner och heja vill vi att ni kontaktar någon av oss ledare. Det vill säga hur många spelare kan åka med er i så fall. Förstår att det kan vara svårt att veta just nu men i början/mitten av september måste vi veta för att kunna planera för hur vi tar oss ner.

 

Träningar, cuper och kläder
2019-08-15 16:17

Lite info om kommande innebandy. Igår fick vi av kommunen våra träningstider. Vi tränar:

- Tisdagar kl 18:30 – 19:30, Ersängshallen

- Torsdagar kl 18:00 – 19:00, Ersängshallen

Vi kommer dock att starta träningen 30 minuter innan vi får planen för teori genomgång och annat som ska pratas om. Men det ser ni kallelserna då jag lägger upp dem i SportAdmin. Vi försöker också hitta en träningstid på fredagar efter skolan. Just nu ser det dock inte så ljust ut men vi gör vad vi kan.


Nästa helg blir det i startup med ett träningsläger fredag till söndag. Lokalen blir Musköten för Fredag och Söndag. Fredagkväll blir det även någon social aktivitet för spelarna. Uteträning lördag, troligtvis i Bräntberget. Söndag träningsmatch om vi hittar något lag att möte annars tränar vi. Vi skickar ett program senare då mera detaljer finns.


Vinterns höjdpunkt, Storvretacupen, spelas i år 2-4/1 2020. Så markerade upp dessa dagar i er kalender.


Kläder och utrustning. Vi kommer att få en kväll på Klubbhuset tillsammans med Patrick Bodén (precis som förra året), troligen 3/9 Så vet man redan idag att skorna är för små, glasögonen borttappade eller klubban trasig så kan man ju vänta med inköp till denna dag. Har för mig att det var 30% rabatt vi fick förra året.


Kolla även igenom båda matchställ och träningsställ i god tid innan säsongen startar (svarta och vita) är det något som är trasigt, dålig färg eller för litet går detta att uppdatera hos Patrick Bodén Klubbhuset.


Patrick Folkhage och Patrick Bodén (Klubbhuset) har tillsammans satt ihop ett klädpaket/klubbpaket: Vinterjacka (Klubbjacka) samt en träningsoverall (som används vid uppvärmning etc).

Patrick jagar nu sponsorer till detta och får vi ihop sponsorpengar kommer då jacka samt träningsoverall att kosta ca 550-600kr för hela paketet. Det är inget krav att köpa detta men saknar man vinterjacka eller overall så är detta paket ett bra erbjudande. Johan kommer att visa upp dessa under träningshelgen


Säsongen kommer kick-starta med resa till Gävle/Sandviken 4-6/10. Vi kommer troligen att åka från Umeå vid 12-tiden den fredagen för att hinna till första match(vi har begärt så sen fredagsmatch som möjligt). Vi har bokat hotellövernattning på Scandic Väst. Föräldrar som redan idag vet att de kommer åka med ner och heja på laget vill vi ska kontakta någon av oss ledare så vi kan planera hur många bilar ner som behövs. Mer information kommer löpande om detta.


Under hösten kommer också garderobsjobben också att fortsätta. Där lär Britt-Inger höra av sig när jobb finns.

Serien brukar dra igång i mitten av oktober. Vi spelar i år i div2/3 vilket vi tror blir en bra nivå. 

/Ledarna


Ger nu upp att försöka flytta bilden till längst ner i detta redigeringsverktyg. :-(

Kolförsäljning & Garderob
2019-03-29 19:48

Hej

Nu börjar innebandysäsongen gå mot sitt slut, men vi ledare har redan börjat planera för nästa år..Vi har två saker som vi vill sätta igång med på en gång.

Först är det försäljning av Vindelkol. Detta gjorde vi förra året och det gick jättebra, Vi fick in ca 14000kronor för detta. Så tanken är att vi kör detta i år igen. En skillnad i år är att leverantören vill att vi ska beställa antalet pallar kol redan nu om vi ska få leverans i början av maj. Förra året sålde vi 7 pallar kol och vi har sagt att vi ska sälja lika mycket i år. Det innebär att varje spelare ska sälja 12 säckar. Då vi vet att fler lag kommer att sälja vill vi gärna sätta igång med detta på en gång. Under morgondagens match kommer vi att dela ut papper för denna försäljning till spelarna.


Nästa jobb är för oss vuxna som vi gör tillsammans med pensionärsföreningen 4K. Vi ska stå i garderoben på Väven samt jobba som publikvärdar (se bilaga http://www.eik.se/dokument/?ID=128441 ). Man kommer också att ha tillfälle att se stora delar av den föreställning som visas.I år, tillsammans med 4K, kommer det generera ca 20.000 kr till lagkassan och om vi vill får vi göra jobbet själva nästa år vilket då ger dubbla summan.


Första uppdraget är i April. Kan ni inte kan jobba det datum som ni är uppskrivna får ni byta med varandra, Har ni några funderingar är det bara att höra av sig. Nästa gång blir eventuellt i Maj alt till hösten.


Det är Mimmis farmor Britt-Inger som fixat jobbet och som också är ansvarig för allt runtomkring. Hon kommer vara där de flesta gånger, men skulle det var något som händer eller något ni behöver få svar på om arbetsuppgifter så når ni henne på 0725437490


11 April 17:30-22:30 Isa och Moa G

12 April 17:30-22:30 Elin och Moa N

26 April 18:15-23:00 Ida och Tyra

26 April 23:00-01:30 Lovis och Meya

//Ledarna


Feedback Storvretacup
2019-01-09 19:09
Hej Föräldrar,
  VI i ledarteamet skulle vilja få feedback av er föräldrar angående Storvretacupen. Spelarna kommer att få ge sin synpunkter under torsdagens träning. Vi har gjort ett enkelt dokument som innehåller några stöd frågor. Dokumentet heter "Storvreta-enkät-föräldrar-2018.docx"ligger under mappen Storvreta: http://www.eik.se/dokument/?ID=128441

Skicka era synpunkter till: patrick.folkhage@lantmannen.com

Svara senast söndag så kan vi göra en sammanställning senare. Planering Storvreta
2019-01-02 20:48

Torsdag:

Samling senast 14:00 Umeå Centralstation. Se till att ha ätit en stadig lunch samt ta med en matsäck på tåget. Vi kommer fram till Uppsala 20:00, där transferbus väntar oss för transport till skolan. Vuxna som åker med på bussen är Therese, Johan, Fredrik. Finns det plats över kan någon fler följa med. När vi installerat oss är planen att äta pizza. Laget betalar.

Första natt sover Therese S, Ann-Louise med tjejerna

 

Fredag:

Frukost serveras kl 06:00 – 09:00 och lunch kl 11:00-14:00. Första match är 12:10 på IFU arena, så det blir tajt om tid mellan lunch och första match. Tjejerna äter frukost ca 08:00 och ska sedan i god tid köa för lunch. För att vara på den säkra sidan skulle vi behöva minst 3 bilar som skjutsar de 12 spelare som spelar första matchen, övriga spelare kan komma med buss om bilar inte räcker till.


Efter första match åker vi buss tillsammans till Ärentunaskolan. Den matchen börjar 14:35 och är ca 14 km norr Uppsala. 


Sen är nästa match 17:45 på Bolandskolan och 19:30 IFU Arena. Middag serveras på Fyrisskolan mellan 16:00-19:00 vilket blir tajt beroende på vilken av matcherna man ska spela. Har vi bilar så underlättar det logistiken. Kan bli en burgare för de som behöver.


Linda och Vanja är ansvariga för kvällsfika. Har ni några funderingar kring detta så hör av er till någon av dem. Vanja 070-659 26 72 eller Linda 070-559 60 07.

Sover med tjejerna: Therese, Johan och Karro (om hon är frisk)

 

Lördag

Frukost klockan 07:00. Buss 07:35 till Celsiusskolan för byte till Bolandskolan eller så går vi de 2 km till från Celsius till Boland.

Match 08:45.

Buss från Borland til IFU arena för match kl 11:00.

Buss/Bil till skolan för lunch.

Sen kan vi inte planera så mycket mer.

Förmodligen match 14:45 eller 15:45.

I gruppspelet spelar vi med 10-11/match. Dessutom är målet att alla spelare ska spela i både lätt och svår grupp. I slutspelet kör vi med alla spelare om inte matcher krockar. Reglerna är också sådana att enbart 2 stycken överåriga får spela samtidig i en match. Dessutom kommer Ida B och Tyra missa första fyra matcherna på lördag, de kommer därför att få spela extra matcher under fredag.

Sover med tjejerna: Therese och Karro (om hon är frisk)

Inga aktiviteter med laget kommer att hinnas med då schemat är tight. Åker vi ut tidigt på lördag kan det dock finnas tid över på söndagen att hinna göra något med laget. Ex. bad eller dyl. Ta med badkläder för säkerhetsskull. 

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ersmarks IK, 21/07 21:08 
Ersmarks IK, 11/05 09:52 
Ersmarks IK, 26/04 05:59 
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se