Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
F06

Boende Uppsala
2018-05-22 20:39
Hej,
  Angående Uppsala. Eftersom det är en sån stor turnering så tror vi att hotellrummen kommer att försvinna rätt snabbt. Därför tog Patrick ett eget initiativ och bokade upp 15 dubbelrum. Är ju lite roligare om vi bor på samma ställe. Priset är ca 1000kr per natt, alltså ca 2000kr för hegen. Men vår reservation gäller bara till på fredag. Så ni som vill boka någon av dessa rum kontaktar mig senast torsdag. Om man kan avboka och hur långt i förväg detta måste göras vet jag inte idag. Men vi kan kolla upp det i samband med bokning. Vi meddelar hur som helst vilket hotell det blir om man sen vill boka eget.

De som idag meddelat att de ska ha ett dubbelrum är:
- Patrick och Erika
- Vanja & Jessica
- Andreas & Karolin
- Mattias Marcusson + ledig
- Linda & Johan
- Sami och Maria
- Grönlund x 3 (alltså med en extrasäng)
- Jenny & Fredrik
- Kerstin & Mikael Larsson
- Patrick Boden + XXX

Det är inget krav att åka med barnen. De har visat sig vara väldigt duktiga och självständiga så det ser vi inte som något problem att de åker själva.Barnen sover i en skolsal tillsammans med några ledare/föräldrar.

Själva resan ner håller jag på kolla med SJ för barnen och ledare. Men föräldrar kommer att få möjlighet att åka med också. Men ni bandyföräldrar, ni brukar åka buss hur bokar ni det? Finns det någon med busskort så kan ju hyra av buss vara ett alternativ. Som sagt, har ni erfarenhet av bokningar så hör av er. Jag kan inte detta så bra.

Ha de,

  Fredrik

Kolen är här
2018-05-03 12:40
Hej,
  Nu är kolen levererad till vårat lag. Alla 7 pallar finns i mitt garage i Fällforsån. Ni hämtar alltså era säckar hos mig. I garaget, baksidan dörren, finns en lista på antalet säckar varje spelare har beställt. Sen när ni fått betalt för alla era säckar så Swishar ni hela beloppet till mig. Jag betalar sen fakturan för kolen och sätter in överskottet på vårat lagkonto. Ser helst att jag fått in pengarna innan 13/5.

Kontakta mig eller Vanja innan ni kommer så ordnar vi så att ni kan komma in i garaget. Är inte vi där så kvitter på listan att ni hämtat era säckar. 

Vanja: 070-6592672
Fredrik: 070-6566656  (är bortrest från och med fredag till måndag)


Försäljning av Vindelkol
2018-04-07 14:40
Hej,
  Nu drar vi igång med försäljningen av grillkol. Vi har inte sagt något bestämt antal säckar vi ska sälja per spelare utan vi tar upp beställning och får sen leverans under v19. Betalning sker sker vid leverans av säckarna. Vi tar alltså bara upp beställning med namn och telefonnummer. Alla beställningar ska vara klar till i slutet av april. Så kör gärna igång så snart som möjligt.

Jag har lite material samt beställningspapper som tjejerna får idag på träningen (eller på måndag för de som tränar då). Finns även en kolsäck att låna om man vill visa upp varan.

Vi begär 190kr för 50 liter säck med kol. Vi har en förtjänst på 60kr per säck.

Vid frågor kontakta Fredrik G: 070-6566656

/Ledarna

PS! Jobba ihop i grupper så blir det roligare.

Föräldramöte & Sälja Vindelkol
2018-03-14 13:11
Hej,
  Nu har vi skrivit ner sammanställningen från Föräldramötet den 20 februari. Sammanfattning, Agenda och  Diskussions frågorna finns som egna dokument här: http://www.eik.se/dokument/?ID=128441

En sak som kom fram på mötet var att vi skulle köpa in en överdragströja som redan är på väg nu. Andra saker som vi pratade om var ekonomi. Här har vi ett uppslag på ett jobb (lunchservering) som Johan drar i och sen har vi kollat upp möjlighet att sälja Vindelkol. Jag tror detta kan vara en rätt enkel försäljning om vi är ute i tid. Någon som har erfarenhet av försäljning av kol får gärna höra av sig till mig eller SMS tråden. Ca 50kr/säck tjänar vi och kan vi ta upp beställningar direkt efter Påsk så tror jag vi enkelt säljer 10 påsar per spelare. (Tar vi upp beställning i förtid riskar vi ju inget heller). Leverans i början av maj. Är det ingen som skriker rakt ut att detta ska vi inte göra så drar vi igång med det så snart som möjligt. 

Patrick har satt ihop sponsorpaket och hör av er till honom om ni har uppslag och ideer på sponsorer. 

Johan kommer att ansvara för uppdrag. Vet ni av företag eller föreningar som behöver hjälp med inventeringar, sorteringar eller annat jobb som våra tjejer kan fixa med vuxnas hjälp hör av er till Johan.

Ha de gott,

  Ledarna Ersmark F06 - Innebandy
Swish-konto
2018-03-05 08:41
Hej,
  Numera har innebandy laget ett eget Swish-konto. Numret är 123 589 69 98

/Fredrik
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ersmarks IK, 17/08 23:44 
Ersmarks IK, 15/07 15:01 
Ersmarks IK, 02/07 20:51 
Ersmarks IK, 11/06 19:56 
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se