Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
P06
Save the date: Ersmarksdagen 31/8
2019-07-08 09:15
Lördag 31/8 är det dags för den årliga Ersmarksdagen. Boka upp dagen! Arbetsschema kommer :)
Ha en fin sommar!
/Camilla
Målvaktsträning
2018-05-12 22:01
Vi har under början av säsongen lagt större fokus på målvakternas spel och deras träning, delvis i samarbete med P07 och Nils-Petter som har gedigen målvaktsbakgrund. Tyvärr har vi för närvarande lite svårt att få en bra struktur i arbetet med målvakterna då spelarna varje vecka svänger mellan att vilja vara målvakt och inte. Dessutom tenderar det att vara så att de veckor många vill vara målvakter tenderar ännu flera att vilja målvakter. För en god utveckling tror vi att det även något år till är en bra strategi att variera målvaktsspel med spel som utespelare. För att fortsätta utvecklas som målvakt kommer det dock att krävas en möjlighet att regelbundet träna målvaktsspecifikt. 

För att få lite bättre ordning vill vi att ni som föräldrar pratar med era barn i lugn och ro om hur de ser på sitt målvaktsspel, så att vi får en bättre bild över hur det ser ut. Vår målbild är att de som vill vara målvakter tränar målvakt varannan till var tredje vecka och då även spelar målvakt på match och att det gäller under hela säsongen. Exakt hur organisationen blir är helt beroende på hur många målvakter vi i slutänden får, men det är utifrån vår målbild som varje spelare ska ta ställning till sitt eget målvaktsspel. 

Även om man inte känner för att satsa på målvaktsspelet i den omfattningen kan möjlighet finnas till målvaktsspel på träning och kanske även på match, men vi kommer i första hand att prioritera de som vill satsa lite mer på att spela som målvakt. 

Under våren erbjuds våra målvakter även möjlighet att delta på särskilda målvaktsträningar med Umeå FC:s målvaktstränare som instruktör, inom ramen för vårt samarbete med Umeå FC. De spelare som vill satsa lite mer på sitt spel som målvakt kommer att få en särskild inbjudan till dessa träningar.

Inom kort kommer en fråga i form av en kallelse kring målvaktsspelet. Passa gärna på att skriva av er i kommentarsfältet om hur ert barn känner. 

Om ni har frågor kring detta är vi välkomna att kontakta Jonas eller Benny.

Overaller och matchtröjor torsdag
2018-05-02 21:21
Under torsdagens träning finns möjlighet att prova ut nya overaller. Vi vill även påminna om att det fortfarande finns lediga platser för potentiella sponsorer. 
Några har ännu inte lämnat tillbaka sina matchtröjor. Det passar också bra under torsdagens träning. 
Ersmark IK P06 söker sponsorer till våra nya overaller
2018-04-23 09:09

Säljstöd/prislista enligt nedan finns inlagd under dokument, att lämna ut till potentiella sponsorer.

 

10.000:- + 6% reklamskatt + tryck baksida av träningsjacka

5.000:- + 6% reklamskatt + tryck framsida av träningsjacka

5.000:- + 6% reklamskatt + tryck för baksida byxa, tryck på vänster vad

3.000:- + 6% reklamskatt + tryck för framsida byxa höger lår

2.000:- + 6% reklamskatt + tryck för arm på träningsjacka.

 

För mer information eller fråga, kontakta Björn Nygren 070-2004305, bjorn@hyllcenter.nu

Info efter föräldramötet
2018-04-05 22:50

Presentationen och protokollet från föräldramötet ligger nu ute under dokument. När vi avslutade mötet hade vi några öppna punkter, där vi i dag har lite mer att redovisa.


Träningstiderna för Konstgrässäsongen är klara. Vi kommer att träna tisdag, torsdag och söndag kl 19-20:30. Det innebär att vi kommer att ha tillgängliga tränare till träningarna som vi hoppades. Vi börjar träna på konstgräset så snart det är spelbart. I väntan på vårens intåg bokar vi upp halltider på Ersboda. Kolla kalendern och kallelserna för att hålla koll.


Cupen i Vasa spelas fredag 6/7 - söndag 7/7. Övernattning sker i klassrum. Vi åker färja till och från Vasa. Färjan dit avgår torsdag 18:00 från Holmsund och färjan hem söndag 20:30 från Vasa. Det innebär att är framme i Vasa 23:30 lokal tid och får en sen inkvartering på torsdag kväll. Arrangören har lovat se till att vi slipper tidig match på fredag. Vi vill att alla som tar sig till Vasa på annat sätt än med den färjan samt de barn som kommer att åka själv, utan förälder, att meddela Benny så snart som möjligt så att vi har koll på det. Alla har eget ansvar att boka biljett. Tips som kom fram på föräldramötet var att boka i tid och att cykel kan vara ett bra alternativ till bil för medresande föräldrar. Vi kommer inte att behöva föräldrar som skjutsar spelarna till matcher under cupen. Information kring cupavgiften på 500kr kommer senare.


Vi kommer att beställa nya overaller och tränings/bortatröjor i år och det blir samma modeller som P07. Vi kommer även att byta matchtröjor till en större storlek. Mer info kring kläderna kommer senare.


Avslutningsvis vill vi tipsa om att SportAdmin numera även har en medlemsapp, där ni som föräldrar kan hålla redan på kalendrar, kallelser och nyheter. Ladda ner den och få ett enklare liv...


/ Coaches

Föräldramötet
2017-10-30 22:53
Protokoll från föräldramötet 23/10 finns nu tillgängligt under "Dokument". 
Ni som var där, ta del av det och hör av er om det behöver kompletteras eller justeras.
Ni som inte hade möjlighet att vara där, ta del av det så att ni vet som blev sagt och hör av er om ni vill tillföra ytterligare åsikter i någon fråga.

Under november kommer en intressanmälan att komma ut avseende Vasa Fotbollscup 6-8/7 nästa år.

Ha ett fortsatt trevlig läslov...

GM

 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se