Ersmarks IK
P06
Föräldramötet
2017-10-30 22:53
Protokoll från föräldramötet 23/10 finns nu tillgängligt under "Dokument". 
Ni som var där, ta del av det och hör av er om det behöver kompletteras eller justeras.
Ni som inte hade möjlighet att vara där, ta del av det så att ni vet som blev sagt och hör av er om ni vill tillföra ytterligare åsikter i någon fråga.

Under november kommer en intressanmälan att komma ut avseende Vasa Fotbollscup 6-8/7 nästa år.

Ha ett fortsatt trevlig läslov...

GM

Lite nyheter kring höstens planering
2017-08-22 23:22
Söndag 27/8 spelar vi en extra match mot Ersboda SK:s P05 under Ersbodadagen. 

Söndag 3/9 har vi bortamatch mot Åsele. Till den matchen åker vi buss, i linje med klubbens resepolicy. Spelarna åker gratis och medföljande får åka med för en kostnad på 100kr. Preliminärt har vi bokat en buss för 22 personer så att alla spelare kan få med sig en person, resterande platser fördelas enligt principen först till kvarn. I samband med kallelse kommer vi att ställa en fråga hur många som vill följa med. 

Vi fick inte plats i Höstyran som vi hade anmält oss till. I stället kommer vi att spela en cup som Umedalen arrangerar söndag 24/9. Vi ser det som en naturlig avslutning på årets säsong.

Tränarteamet
Höstens seriespel
2017-07-30 16:25
Vi lägger ytterligare en bra cup, med bra spel, nya erfarenheter och mycket glädje, till handlingarna. Nu fortsätter säsongen med höstens seriespel. 
Under våren spelade vi med två lag i seriespel. När vi summerade vårsäsongen konstaterade vi att den blev väldigt matchintensiv, samtidigt som träningsnärvaron var något lägre än tidigare. De flesta spelare spelade ungefär lika många matcher som träningar och en del hade närmare två matcher per träning. 
Detta tillsammans med det faktum att vi vissa matcher haft svårt att få ihop fullt lag gjorde att vi valde att enbart anmäla ett lag till seriespel under hösten. 
Det innebär att alla spelare inte kommer att spela match varje helg i höst. Meddela gärna till Benny om det finns några helger som ditt barn inte kan delta så kan vi ta hänsyn till det i planeringen. Till viss del kommer vi även att ta hänsyn till träningsnärvaro då vi kallar till match.
Vi hoppas att hitta någon lokal cup att avsluta säsongen med i slutet av september. Just nu köar vi till Höstyran men vi får se vad som händer. 

Tränarteamet
Läs gärna igen: Ersmarksdagen lördag 2 september - boka dagen och kvällen!
2017-06-12 21:22

Ersmarksdagen arrangeras i år lördag 2 september på Ersmarks IP och Ersmarksgården. I år har p -06 fått den stora äran att ansvara för det mycket populära Discot för byns barn och ungdomar.


Discot kommer förhoppningsvis att kunna hålla till i Gympasalen alt skolans matsal. Bokning av lokal kommer att ske före midsommar. Vi håller igång mellan 19-23 (samtidigt anordnas pub-kväll på Ersmarksgården för byns lite äldre invånare). Vårt arbete startar några timmar tidigare för att rigga inför kvällen.


Varje lag ska också samla in 15 priser till lotteriet. Detta kan ni påbörja redan nu! Priserna lämnas sedan in till mig under v 33, dock senast fredag 18 augusti.


Vi behöver också 1-2 st som bakar 50 st av något av följande: bullar, bitar långpannekaka (7x7 cm) eller chokladbollar modell större (5 cm). Vi har fått i uppgift att baka Gluten- och mjölkfria alternativ som ska märkas tydligt! 


Arbetsfördelning inför Ersmarksdagen kommer jag att ordna någon gång under sommaren men har du något önskemål maila; Camilla.alm@iksu.se.


ALLA kommer att behövas på något sätt så boka dagen och kvällen lördag 2 september redan nu!

/CamillaTisdagens träning inställd mm
2017-06-12 21:10
Vår träningstid på tisdag är avbokad på grund av match. Vi rekommenderar individuell teknikträning på hemmaplan och laddar för träning på torsdag som vanligt 16-17:30. 
På torsdag har sommarlovet inträtt och sista bussen från Ålidhem har gått. Fritids har flyttat till Ersmark (!) och vi uppmanar de som går direkt på träningen att byta om och äta ett förstärkt mellis på fritids innan träningen. 
Nästa vecka öppnas gräsplanerna för spel och då får vi nya träningstider. Kalendern uppdateras inom kort med aktuella träningstider.

TT

Upphittat och efterlyst...
2017-06-11 16:29
Upphittade kläder som letar ägare. Finns hos Benny. Dessutom har vi en efterlysning av en EIK-jacka med Rönnlund på ryggen. Kontakta Jonas om ni fått med den hem.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Ersmarks IK, 07/02 08:26 
Ersmarks IK, 14/01 21:04 
Ersmarks IK, 21/12 11:23 
Ersmarks IK, 26/10 09:08 
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se