Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
P04
Välkomna till Ersmark IK - P04 Fotboll
Följ våra träningar, matcher, och andra aktiviteter direkt i din egen kalender! Om du prenumererar på lagets kalender kopplas alla aktiviteter direkt ihop med din egen kalender. För att ta del av funktionen, följ anvisningar under länken Prenumerera på kalendersidan.

P04 Vinst i Cupen!
2018-05-24 08:07
Vidare i Cupen

Ersmark IK – Sörfors 6-0.

Nu har vi tagit första steget i kommuncupen. Motståndet var Sörfors som bjöd på bra motstånd men vi kan med gott samvete säga att vi var det bättre laget. Ett makalöst spel från målvakt, backlinjen och upp via mittfältet till anfall bäddade för en skön seger. Vårt försvarsspel och anfallsspel från målvakt upp hela vägen är vägvinnande. Vi tränare vill verkligen berömma våra killar. Vår spelidé sitter mer och mer och när alla kämpar och visar sig spelbara är det en fröjd för ögat att titta på och vara tränare. Grattis!      

Välkomna till säsongens sista futsalmatch mot Sandåkerns SK
2018-02-04 12:00
Sista hemmamatchen går på Sporthushallen som ligger på Västra Ersboda. Kom och heja fram våra duktiga idrottskillar som gjort en jättefin första Futsalsäsong!
Vi hälsar Sandåkerns SK välkomna söndag 11/2 på Sporthushallen.
Matchstart kl 17:10, samling kl 16:40.
Vi vill se att alla föräldrar, mor- och farföräldrar, släkt och vänner kommer och hejar på oss den här sista futsalmatchen för säsongen.

Samtliga spelare får kallelse via mail, kom ihåg att svara på den. Träning fredag gäller för att spela match på lördag!
De två föräldrar som sitter i sekretariatet är denna gång Adam och Andreas E föräldrar. För er gäller också samling 16:40 för att hinna gå igenom era uppgifter.
Väl mött till en spännande match!
Träning o nästa futsalmatch
2018-01-29 22:37
OBS -- EIK har stängt ner vår Futsalsida, därför är det denna som gäller för EIK P04 from nu! Ni fotbollskillar som inte tränar futsal får förstås gärna komma och heja på våra två sista futsalmatcher för säsongen!

Futsalträning som vanligt på fredag kl 17:00 på Östra Ersbodaskolan.
De som tränar fredag spelar match på söndag 4/2 då vi har bortamatch mot Mariehem SK vit.
Samling på Bräntbergsskolans gymnastik kl 10:30, matchstart kl 11:00. Ni som spelar futsal får kallelse per mail som ni svarar på senast fredag. (Om skjuts behövs - använd smslistan).
P-04 Nu drar 2017-säsongen igång på allvar.
2017-05-02 12:18

Hej alla glada.

Nu är vår första matchen avklarad.  Vännäs ställde upp för kamp i en träningsmatch med trevlig men kyligt 1 -maj väder. Vinst med 2-4.

Vi provade vår nya 9-manna uppställning som vi kommer att träna/lära oss mer om nu framöver.

Första halvlek rullade vi boll riktigt bra och efter deras omställning i andra halvlek till 3-3-2 stängdes våra ytor till lite, så vi måste få till mer rörlighet och bredd på planen för att bemästra motståndarnas olika uppställningar. Men "hur som" gjorde grabbarna en fantastisk insatts och jag ser verkligen fram emot denna säsong.

Vi kommer att ha ett kort föräldramöte nu på torsdag den 4/5 kl. 19:00 tillsammans med träningen för att dryfta lite funderingar samt informera lite om säsongen samt för er att få ta en kaffe och lämna era synpunkter.

Mejla mig gärna frågor innan som ni vill ha svar på som vi tränare kan behöva förbereda oss på.


MVH

Tränarna

Säsongen är till ända!
2016-09-28 13:19

Hej alla.

 

Vill passa på att summera säsongen innan alla gått vidare till nya mål och möjligheter. Vi har haft en otrolig utveckling på vår spelidé om att verkligen spela fotboll. Som vi nämnt tidigare har målsättningen varit att vi ska passa oss fram. Uppspelet ska börja ända från målvakt vidare till backar och upp vidare till mittfält och forward. Det gör att det blir roligare för alla och alla blir delaktig, det är verklighetens fotboll. Vi tycker och ser att vi har en bra spelidé som alla anammat, och vad jag kan se, är det inte ett lag vi mött som har lika fint passningsspel som oss.

Nu påbörjar upptakten för oss tränare att konvertera detta 7-manna spel till 9-manna nästa år med samma fokus på vår spelidé. Vi hoppas att alla som har idéer eller förslag eller för den skull vad som helst kontaktar oss OMG så vi håller oss i samma riktning som ni önskar era kära barn.

 

All heder till er föräldrar som ställt upp och hejat på oss och skött om fikaförsäljningen m.m. Det är skönt att det fungerar så bra. Tusen tack till våra ekonomiansvariga som ser till att vi följer aktieindex mot vår förhoppning om en tänkt Gothia Cup framöver. Även ett stort tack till ni som höll och organiserade Ersmarks -dagen.

 

Om det är någon som tycker vi ska ha en extra avslutning i vanlig tappning så är ni välkomna att skicka in förslag. Vet inte om ni tycker den vi hade med tjejerna ska anses som avslutning.

 

Med vänlig hälsning

Mattias och tränarna


Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Ersmarks IK, 13/01 22:33 
Ersmarks IK, 08/11 09:34 
Ersmarks IK, 20/10 21:12 
Ersmarks IK, 08/10 17:06 
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se