Ersmarks IK
F06
Välkommen till F06 lagsida!
 
Städ och fixardag
2018-05-22 15:24

Hej,

  Har jag två frivilliga eller måste jag peka ut två personer. Svara på SMS tråden om ni kan ställa upp. 

/Fredrik


Hej Ledare!

På Måndag den 28/5 mellan 18:00-21:00 har vi städ och fixardag/kväll nere vid gården och vår arena.

Utse och förbered 2 st ur varje lag som kommer ned till kl 18:00
Jag (Patric), Daniel Sätre och Niklas Nyström kommer att gå igenom exakt vad som ska göras och vi kommer att försöka fördela arbetsuppgifter, så vi kan vara effektiva.
Att göras är ex: Plocka skräp, kratta, putsa fönster, skura och rensa avlopp omkläd, montera och skruva ihop nya mål, spika till fika bord för 7 manna konstgräs osv osv.

Vi utser vem som ska göra vad så kan ni ta med typ.: Spadar, krattor, hammare fönster skrapa osv.

Meningen är inte att ni tränare ledare ska komma utan utse föräldrar, men det är upp till er :)
Vi skickar en lista senare i veckan på vad varje lag ska göra och ta med.

Lycka till i veckan med era matcher och träningar.

/Patric Junes

Umeå Ungdomsfestival 15-17/6
2018-05-16 14:34
Hej,
  Vi har anmält oss till Ungdomsfestivalen här i Umeå 15-17/6. Så boka in i era kalendrar. 

/Fredrik & Johan
Nyheter från laget
2018-05-02 22:40

Hej,

  Nu har vi dragit igång säsongen 2018 på riktigt. Vi försöker om det går att få till 3 träningar i veckan. Måndagar 19:00-20:30 där träningen startar med fys med Cissi. Onsdagar 19:15 till 20:30 och sen om tid finns försöker vi lägga in en extra träning på fredagar. 

 

Vi har också en del förändringar i truppen. Vilja kommer inte att spela med oss i år men två spelare som började spela innebandy med EIK i vinter kommer även att fortsätta med fotboll i vårt lag, Nellie Folkhage och Emma Mannberg. Dessutom har Alma, en tjej från Mariehem, provtränat med oss under de senaste veckorna. Hon har nu bestämt sig för att hon vill spela för oss. Alma är en jätteduktig tjej men kanske ännu bättre är att hon har en pappa som vill hjälpa till med träningarna, Sanel Sedic. 


Sanel har varit med under träningarna i vår och kommer successivt att ta mer och mer ansvar för delar av träningarna. Jag och Johan tycker det är riktigt kul med både fler spelare och även att vi fått en ny tränare till laget.

 

Vi har också haft inledande samtal med F07. Vi har meddelat dem att vi gärna ser ett samarbete på något sätt. De skulle fundera lite inom sitt lag men var spontant väldigt positiva till samarbete. Så i någon form kommer vi att hitta samarbeten mellan vårt lag och F07.

Nu drar vi igång snart
2018-04-09 09:34
Hej,
  Nu börjar fotbollssäsongen snart att vara här. Konstgräsplanen ska enligt uppgifter skottas i veckan och träningstiderna är klar.

Vi har plantid måndagar och onsdagar klockan 19:30 - 20:30

Måndagar planerar vi att också köra fysträning och teori. Så 18:45 startar vi då med Cissi som fys-kapten. 

På planeringskvällen planerade vi för att göra en egen cup den 6/5. Jag har bokat planen för den eftermiddagen. Men nu visar det sig att det krockar för båda jag och Johan. Vi är båda utomlands den helgen. Är någon manad att dra i detta så kan vi hjälpa till att bjuda in lag och annat förberedelse arbete, men ingen av jag och Johan kan medverka den 6/5. Hör av er till någon av oss om ni vill vill hjälpa till med detta då vi är borta. 

Om inte konstgränsplanen är klar till nästa vecka så kör vi igång med fotboll i Ersängshallen 18-19 måndag och torsdag. Vi skickar ut meddelande på SMS-tråden om det.

Tjejsistan
2017-09-01 13:42
Nu har spelschemat för Tjejsistan kommit: http://www.procup.se/cup/30710.htm

Tyvärr verkar inte HTF vara med så dagen efter (söndag) möter vi dem. Vi hade ju en plan på att ta denna match i samband med denna cup men det verkar inte som de fick plats. 
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se