Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
Seriestart F11
2020-05-05 15:02
Schemat för serien under våren är ute och första matcherna är som det ser ut nu söndag 24/5.
Ni kan se schemat på matcherna under fliken kalender på tjejernas sida på hemsidan på EIK.se

Tiderna är inte spikade än utan det ligger på varje enskilt lag att boka in tider och sedan förmedla dem vidare.
Vi har valt att anmäla två lag i år för tjejerna ska få så mycket speltid som möjligt. Tanken är att vi kommer att blanda laget inför varje helg så det är inte två fasta gäng utan blir olika varje gång. 
Detta medför dock att vi kommer att vara på två ställen vid ett flertal gånger under våren. Första helgen 24/5 kommer vi spela hemma mot Röbäck och borta mot Täfteå.

Vilket gör det oerhört viktigt att ni svarar i god tid på kallelsen om er dotter kan vara med på match eller inte så att vi tränare kan planera. Vi kommer förmodligen att behöva mer stöttning från er föräldrar under matcherna också. Men det löser vi tillsammans.

Det är beställt en uppsättning med vita tröjor som vi kommer att ha som andraställ. Det är också beställt nya dressar till de tjejer som är nya för året.

Vi är fortfarande i behov av lagföräldrar till säsongen och ser gärna att några anmäler sig frivilligt annars måste vi ta en lottning för att lösa det. Elin C och Elin N från förra säsongen kommer att vara till hjälp för att komma igång med det som behövs.

Det är planerat en städdag måndag den 18/5 på Ersmarksgården. Det kommer vara liknande upplägg som förra året och kravet är att det är minst två vuxna från varje lag deltar. Mer info och tider kommer.

Kom ihåg att anmäla de som är intresserade till fotbollsskolan i mitten av juni. Mer info på EIK.se.

Tränarna genom Mattias
 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se