Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ersmarks IK
P04
Säsongen är till ända!
2016-09-28 13:19

Hej alla.

 

Vill passa på att summera säsongen innan alla gått vidare till nya mål och möjligheter. Vi har haft en otrolig utveckling på vår spelidé om att verkligen spela fotboll. Som vi nämnt tidigare har målsättningen varit att vi ska passa oss fram. Uppspelet ska börja ända från målvakt vidare till backar och upp vidare till mittfält och forward. Det gör att det blir roligare för alla och alla blir delaktig, det är verklighetens fotboll. Vi tycker och ser att vi har en bra spelidé som alla anammat, och vad jag kan se, är det inte ett lag vi mött som har lika fint passningsspel som oss.

Nu påbörjar upptakten för oss tränare att konvertera detta 7-manna spel till 9-manna nästa år med samma fokus på vår spelidé. Vi hoppas att alla som har idéer eller förslag eller för den skull vad som helst kontaktar oss OMG så vi håller oss i samma riktning som ni önskar era kära barn.

 

All heder till er föräldrar som ställt upp och hejat på oss och skött om fikaförsäljningen m.m. Det är skönt att det fungerar så bra. Tusen tack till våra ekonomiansvariga som ser till att vi följer aktieindex mot vår förhoppning om en tänkt Gothia Cup framöver. Även ett stort tack till ni som höll och organiserade Ersmarks -dagen.

 

Om det är någon som tycker vi ska ha en extra avslutning i vanlig tappning så är ni välkomna att skicka in förslag. Vet inte om ni tycker den vi hade med tjejerna ska anses som avslutning.

 

Med vänlig hälsning

Mattias och tränarna


 
Vill du synas här?
Kontakta kansliet via mejl till kansliet@eik.se